Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!! Jestem niski

Polecane posty

Gość gość

Mam 21l 170cm(bez obowia) 66~67kg. Ponoc przystojny. Czy ja kiedys znajde kobiete? Czy bede kiedys szczesliwy? Nie mam pewnosci siebie boje sie ze jak zagadam to kobieta mnie wysmieje. Odziwo penisa mam 18cm gr15,5. Lekko zakrzywiony (kolejny kompleks)

Gość gość
Up

Penisa masz fajnego, ale dla mnie jestes za niski, nie moglabym byc z chłopakiem nizszym od siebie, ale dużo dziewczyn lubi takich jak ty, poza tym jest masa niskich dziewczyn, nie mozesz tylko wygladac jak dziecko, musisz byc fajnie zbudowany, bo niskiego i do tego chudego drobnego dzieciaczka zadna nie zechce, zobacz np na Wieczorkowskiego aktora tez jest niski, mlody Tom Cruise byl bardzo fajny, teraz mu odwalilo :(

Gość gość
Wypowie sie ktos jescze?

Gość gość
Wypowie sie ktos jeszcze?

Gość gość
mókj ex miał i170 a ja mam 165 i nie przeszkadzało mi a obecny ma 175

Gość gość
Jest mnóstwo dziewczyn które nie mają nawet 160 więc nie masz się czym przejmować. 170 to nie tak mało.

Gość gość
ja mam 165 i miałam chłopaka 168 a mimo iż jestem bardzo ładna dziewczyna,podobam się chłopakom to ja się strasznie zakochałam w nim tak ze masakra..oczy ,uśmiech...był leciutko przy kosci ale tak naprawdę lekko i to mi się podobało :) bo idealna figura do jego wzrostu fajnie się ubieral miał pozytywny charakter ale i lekko cwaniaczek był ale do dziś choć mnie zostawił myślę o nim

Gość gość
moj maż ma 176 ja mam 168 luzik. siostra ma 173 , jej mąż tyle samo, jakoś im to nie przeszkadza..

Gość gość
A ja miałam kiedyś krótki romans z facetem ktory chyba był mojego wzrostu (1,60) albo moze nawet ciut niższy. I podobał mi sie! Nie był przystojny ale miał zgrabne ciało, muskularne i miłe w dotyku a przy tym był fajnym kolesiem. Było w nim cos takiego.. W spojrzeniu i uśmiechu i rozmowie - jakas normalność i szczerość, otwartość dzieki ktorym spodobal mi sie i wydawał sie bardzo seksowny! I wiecie co? Facet wiedział jak nalezy obchodzić sie z kobieta, oj wiedział! Byłam tez przez kilka długich lat w związku z facetem bardzo przystojnym, wysokim (ponad 1,80) i swietnie zbudowanym. Był zamknięty w sobie, burkliwy i nerwowy. Nie zawsze wygląd stanowi gwarancje ze zdobędziemy dzieki temu czyjeś względy:-) no chyba ze ktoś jest zapoconym oblesnym różowym wieprzem porośniętym biała świńska szczecina z facjata ktora odstrasza na kilometr to wtedy eeekkhhm... Cóż.. Pomijając jednak takie skrajności wygląd raczej odgrywa drugorzędna role. Jako kobieta zdecydowanie wole normalnego kolesia niz aroganckiego idiotę i twarzy i ciele adonisa.

Gość gość
Ostatnio zacząłem chodzic na silownie ale nie chce wyglądać jak napakowany worek kartofli tylko tak z umiarem.

Gość gość
Up