Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego samoistnie usuwa mi się muzyka z folderów na telefonie?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego samoistnie usuwa mi się muzyka z folderów na telefonie? Zrzucam muzykę z komputera na telefon do folderu, i po wyłączeniu i ponownym załączeniu telefonu jej już nie ma. O co może chodzić?

Gość gość
demom

Gość gość
a coś dokładniej

Gość gość
A zapłaciłaś ZAiKS???

Gość gość
no bez jaj

Gość gość
kooorfa mać. chłopaki z zaiks chyba nie wiedzą, że terminatory nie będą kupowały ich płyt

Gość gość
koorfa jepac zaiks. puścic to po sygnale audio skompresowac i tyle. nie będzie zaiks płuł nam w twarz

Gość gość
sprubuj nagrac na cd i nosic ze sobo

Gość gość
niedługo koorfa trza bedzie sie ewakuować z budynków mieszkalnych w promieniu 10 km od miejsca koncertu jak sie biletu nie kupi. ja mam pomysł jak wydooopcyć zaiks i zydków którzy tam kręcą lody

Gość gość
a drugi pomysł mam na pozbycie sie chciwych "artystów" bo i tak wiekszośc działa mi na nerwy

Gość gość
zaiks to jest kwestia "posredników" nikt ich w dobie internetu nie potrzebuje. tak samo jak idoli i innych baboli. artyści też doopy wołowe oczywiście bo najwiecej ich rooocha w dooope producent manadżer i zaiks a nie odbiorca ich koorfa jepanych wypocin

Gość gość
przy okazji może ozdrowiałaby i publika bo póki co to konsumuje głównie reklame w tej czy innej formie. "reklama" to głupawy termin upichcony przez jakichś zjepów. a jeszcze głupsza jest obecna forma która zresztą głupieje razem z konsumentem.

Gość gość
gdzie to koorfa w telefonie siedzi co sie komunikuje z plikami? zgrywaja to razem z utworem? to jest koorfa n ielegalne do c***ja. w ciule pedały lecą czy jak?

Gość gość
przez kooorfa zeby skasować utwory z telefonu to trzeba przejąc kontrole nad systemem

Gość gość
c***j w dooope zaiksowi i l********gom wojewódxzkiego. jeżeli o mnie chodzi to przestaje słuchac muzyki. nie będzie mi kooorfa jakis zaiks rewizji w telefonie przeprowadzał bez swistka z prokuratury

Gość gość
i to tyle jeżeli chodzi o cele powstania kompresji dźwieku i obrazu.

Gość gość
zaiks jak widać umie ominąc pośredników w tym przypadku wymiar sprawiedliwosci. prawdopodobnie niedługo przestanie im byc potrzebny. wykooorfiam telefon w peeesdu. albo wysle zaiksowi czyms sie beda musieli zajac jak już niebeda mieli co robic

Gość gość
a ty też koorfa zes mnie wkooorfiła i spiertoliła. sam wojny z zaiksem prowadzić nie bede.

Gość gość
szczególnie ze lista oczekujących na pacyfikacje jest w c***j długa

Gość gość
niech koooorfa stowarzyszenie artystów i innych kondonów wspiera związki zawodowe tych wszystkich zakładach które produkują płyty kasety zapiertalaja po nocach przy obsłudze tras koncertowych pilnuja porządku na koncertach jepia za grosze na ich parkingach kooorfa i tak dalej. bo troche mnie to bawi ze taki zaiks pozujący na związek zawodowy artystów chetnie obniża wynagrodzenia ludziom walnie przyczyniajacym się do ich sukcesu finansowego. ale to juz jest przegiecie. niech spiertalaja. jak bede chciał se komuchów posłuchać to se międzynarodówke zaspiewam

Gość gość
czy ja kooorfa cos wołam od tych pedałów za genialne rady? albo za to że im nie sprzedaje kopów jak ich widze? a mógłbym kooorfa. w dodatku wiecej bym płacił tym któ¶zy mi w tym pomoga. no ale jak tam se szanowni życzą. ja na telefonie tez mam własność intelektualna i mi zaiks nie będzie pod prewtekstem ochrony swojej wykradał danych. skończyło sie kooorfa. dowiecie sie o moim geniuszu po fakcie bo widze że logiczne argumenty nie docieraja. jesteście silni? choje jesteście złamane i peesdy chodzące co wam niebawem będę zmuszony uświadomić...dla waszego dobra

Gość gość
ale zawsze możecie na mnie głosować w wyborach prezydenckich 2020. obiecuje ze znajdziecie robote: tam bedzieta spiewać w brygadach łopaciarzy albo zostaniecie doboszami w armi. zawsze to lepsze niz zapiertalanie łopatą albo dźwiganie muszkietów. głosujta na mnie

Gość gość
sory ze tak ale do c***ja mam swoje lata na oko talent ze stotrzydzieści razy wiekszy od was to chyba koorfa powinienem zarabiac sttrzydzieści razy wiecej. a ze takiej możliwości nie ma to wy musita zarabiać mniej. proste jak budowa wszechświata

Gość gość
a w ogóle to zagadką dla mnie jest ze ktos was w ogóle słucha.