Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex44

Kursy kosmetyczne

Polecane posty

Gość Alex44

Dzień dobry, chciałabym poprosić Was o małą radę. Planuję zrobienie kilku kursów kosmetycznych, by poszerzyć ofertę, ale chciałabym wiedzieć, jakimi zabiegami jesteście zainteresowane lub w jakim kierunku robiłyście kursy. Sporo o obecnych trendach znalazłam tutaj: http://www.mojakosmetyczka.pl/pl/show/kursy-i-szkolenia-kosmetyczne-dlaczego-i-w-ktore-warto-inwestowac ale chciałabym poznać i Wasze zdanie. Swoją drogą wspomniano tam o kursach w Skinmedicine - byłam na szkoleniu związanym z peelingami medycznymi i polecam. Bardzo profesjonalny i rzeczywiście dużo się dowiedziałam.

Gość gość
Ważniejsze są kursy praktyczne. Teorii sami możemy się nauczyć.

Gość gość
Bardzo dobre kursy kosmetyczne organizuje firma www.mmpasja.edu.pl Oferują wiele kursów, które dają wiedzę teoretyczną i praktyczną. Firma ta ma swoją siedzibę w Szczecinie, więc polecam ją wszystkim z tych okolic.

Gość czerwonamiska
Warto robić takie kursy, żeby wiedzieć jeszcze więcej :)

Gość gość
Najciekawsze szkolenia kosmetyczne są zawsze w Lukomades. Robiłam już u nich wiele kursów i szczerze ich polecam. Prowadzący są bardzo dobrze przygotowani i wiedzą jak skutecznie przekazać wiedzę. Na pewno jeszcze do nich wrócę.

Gość gość
Dobre kursy i szkolenia kosmetyczne oferuje Krakowska Akademia Kosmetyczna www.kak.edu.pl Sama odbyłam tam dwa kursy i jestem zadowolona ze swojego wyboru. Kursy bardzo mi pomogły w podniesieniu swoich umiejętności i poszerzeniu oferty mojego salonu kosmetycznego.

Gość gość
Dobrej jakości kursy kosmetyczne prowadzi wrocławski salon Perfect Glamour https://www.perfect-glamour.pl/ Jestem po dwóch kursach z zakresu makijażu permanentnego, z przedłużania i zagęszczania rzęs, mezoterapii i pilingów chemicznych a na pewno zalicze jeszcze kilka kolejnych ich szkoleń bo poziom nauczania jest bardzo wysoki, dużo mi to daje.

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie i okolicach polecam skontaktować się z firmą www.mmpasja.edu.pl Firma ta posiada ciekawą ofertę kursów kosmetycznych, więc warto się z nią zapoznać.

Gość olgaka

Dobre kursy kosmetyczne oferuje Centrum Edukacji Pasja w Szczecinie www.mmpasja.edu.pl/ Warto tam iść bo kursy mają na mega wysokim poziomie, pracują na dobrej jakości kosmetykach no i instruktorki to fajne osoby, z pasją i darem do przekazywania wiedzy.