Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego płodzicie dzieci, a potem narzekacie na wszystko

Polecane posty

Gość gość

Ja tego po prostu nierozumiem. Świadomie płodzicie dzieci, a potem narzekacie że kiepsko z finansami, że macie mało czasu dla siebie, że nie ma kto z dzieckiem zostać i Wy nie możecie do pracy iść itp. , więc po co to wszystko ?

Gość gość Klaudia
ja mam 18lat , moj facet 26 a synek 2miesiace :) , nie narzekam, kocham ich najbardziej na swiecie ! mam czas na wszystko na zakupu chodzimy wszyscy razem, pieniedzy mamy wystarczająco jako robimy na roli jest okej .:)

Gość gość
Płodzimy, bo to bardzo miłe zajęcie :-)

Gość gość
ja tez lubię płodzić

Gość gość
Umiejetne plodzenie nie jest złe :)

Gość gość
otóż to, trzeba płodzić umiejętnie, a przede wszystkim postawić sobie granice. Ile tych płodów i co jaki czas

Gość gość
bo płodzenie daje prawo do narzekania - jak nie płodzisz, to nie narzekaj :)

Gość gość
ojej a wy nigdy na nic nie narzekacie? całe życie wam się podoba? nigdy na nic nie narzekacie? otóż narzekacie!na to, że inni narzekają :P nie narzekajcie i nie zakładajcie takich debilnych tematów.

Gość gość
bo dopóki nie masz dziecka to nie masz pojęcia jak to jest na co dzień luzie płodzą, bo są pewni, że u nich będzie inaczej, lepiej, spokojniej po drugie- niektórzy są tępi, nie myślą, że nie mają kasy, potem jest zaskok, że szkoła i pieluchy

Gość gość
a ja sobie od czasu do czasu ponarzekam na forum, bo tutaj zawsze ktoś przeczyta moje miałczenie, a i jakie fajne dyskusje czasem z tego wynikają :D

Ja nie narzekam :) moja córcia to mój skarb, pieniędzy nam wystarcza :) opieka nad córką , gotowanie i sprzątanie, rozmowy z mężem to wszystko to moja pasja, nie potrzebuję wiele czasu dla siebe