Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam więc jestem

Polecane posty

dziewczyny nowa strona otwarta się dopiero po 22 wpisie:o robimy przeskok gdzie indziej?

założyłam nowy wątek w tej samej kategorii, kultura: książki, kino, muzyka tytuł brzmi: czytanie uskrzydla Piszę z telefonu, więc nie umiem tu kopiować

nie mamy gwarancji, że tam będzie chodziła cafe bez zarzutu, ale jak nie spróbujemy to się nie przekonamy

witaj Teklo i Zulko napisz jak sie czujesz,przechodzi katar? Duzo ludzi sugeruje zazywania nie rutinoscorbinu w pierwszym okresie a viatminy c Teklo mi lekarz odradzał szczepienie ze wzgledu na watrobe,by nie dostarczac wiecej chemii. Takze odpusciłam juz chyba którys rok z kolei. teklo wlasnie o to chodzi ze nie spadł on tylko siadłam ja.Nie spadłam z krzesełka ,ale zaczełam sie zsuwać do przodu.A on wczesniej siedzial i przemilczał.Myślał ze nie zauważę. Nie złoszczę sie chyba ,ale moje gadanie poszlo w powietrze(żeby normalnie siedział) Teraz przyjemnośc trzeba nareperowac bo takie fajne ,duze krzesełko.Juz kupił części na allegro. Odnosnie przebierania sie nic chyba nie powiem,u nas dochodzi palenie w piecu,jak krzyknę to zmieni spodnie,jak nie zauważe to...A juz nawet nie piore ubrań codziennych w rękach tylko wszystko w pralce. Oj Teklo szkoda nerwów i to przy niedzieli.

Zulko nic mi sie nie wyświetla jak bedziesz na kompie wklej linka

🖐️ Dziewczyny nie co się denerwować, chłopaki są z Marsa... Rozwijają do wieku 7 lat a później już tylko rosną i się starzeją :D Tekla mam prośbę, podpowiedz mi co zrobić jak przy otwarciu strony w górnym lewym rogu pokazuje się kłódka przekreślona czerwoną kreską? Tak mi się robi jak otwieram kamery ze zwierzętami.

🖐️ Zapraszam na kawę (_) (_) (_) (_) Może jest już podana w w innym pokoju, trzeba się przejść po mieszkaniu i poszukać odpowiedniego lokum:D Miłego dnia wszystkim🖐️