Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 16 lat i przespalem sie ze swoja korepetytorką Rodzice się o tym dowiedzieli

Polecane posty

Gość gość

ona ma 23 lata i studiuje, jak pierwszy raz ją zobaczyłem to od razu mi stanął. pierwszy raz przespalismy sie w marcu i od tamtego czasu regularnie do teraz, powiedziałem o tym tylko jednej osobie - do niedawna mojemu najlepszemu kumplowi, z ktorego siostra rownież spałem i odtąd zaczął się moj pech powiedziała o tym swoim rodzica ( jak mozna o takim czyms rodzica mowic ) jak mozna sie spodziewac jej brat rowniez sie o tym dowiedziała więc dodal rowniez swoje informacje, wczoraj jej rodzice byli u moich naszczescie nie ma mnie w domu i wracam za tydzien moze do tamtego czasu ochłonom, ale czy oni mysleli ze ja sie wciaz klockami bawie, a zreszta ten ojciec tej szmaty to moglby ja w piwnicy zamknac to by nie bylo problemu to nie jest moja wina. wracajac do korepetytorki z nią jest zupełnie inaczej niz z pryszczatymi bo za nimi do trzeba pół roku chodzic zeby zgodzily sie na cos wiecej niz za reke trzymanie, a jak juz bedzie to leżą jak te kłody i nic

Gość gość
idz ty sie ucz

Gość gość
Dumałeś, dumałeś i h...jowo coś wydumałeś.

Gość gość
to pokolenie bedzie na nas pracowac

Gość gość
Aż cię ręka rozbolała , prawą czy lewą sobie walisz?

Gość gość zorientowany
Najszybszy w mieście nie masz już co wymyślać?Ja pierdzielę Ja pierdzielę.....napisz odę do finlandii 0.7 :D

Gość gość
Sorry ale się nieźle usmialam ;p napisałeś to tak zdesperowany ze uważaj bo jeszcze ktos w necie to przeczyta jakiś znajomy i dopiero bedziesz miał jazdę haha powodzenia haha naprawde dobre:P

Gość gość
Słaba ta korepetytorka, bo nawet nie umiała nauczyć cię pisać po polsku...