Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość xxxxx

Jak sprawdzić czy mówi szczerze?

Polecane posty

Gość gość xxxxx

Jestem z nim już prawie 2 lata, bardzo się kochamy. Jest dla mnie czuły, miły i kochany, nigdy nic mi nie powiedział co mogłoby mnie zranić i tu mam pewien problem, właśnie dlatego, że jest miły i nie chce mnie zranić obawiam się, że nie mówi mi szczerze co myśli. Obawiam się, że nie podobam mu się tak jak mówi tylko mówi mi to po to żeby mi sprawić przyjemność i żebym mnie nie zranić, wszystkie jego dziewczyny były ode mnie wyższe i to dość sporo i miały duże piersi no a ja jestem niska, jestem ogólnie drobniejsza i mam malutki biust, mówi, że jestem śliczna i że mam cudne piersi ale nie wiem czy mu z tym wierzyć. Jest jakiś sposób żebym mogła sprawdzić czy mówi szczerze czy tylko mówi to po to by sprawić mi przyjemność choć sam tak nie uważa?

Gość gość
Nafaszeruj go kokainą.

Gość gość
Taa na pewno się bardzo kochacie po dwóch latach.Ty pewnie kochasz jego a on to może jedynie się kocha z tobą.

Gość gość
Nie ma to jak baba na siłę doszukająca się drugiego dna. Jak by ci wpie/ro/li/ł i ubliżał to uwierzyłabyś w jego komplementy i miłość co? Głupoty ci nie brak.

Gość gość xxxxz
Z facetem który by mnie bił w ogóle bym nie była, chodzi o to, że on dla każdego jest miły i nawet jak uważa inaczej to tego nie powie by tej osoby nie zranić, no chyba, że sprawa jest bardzo poważna to wtedy mówi całą prawdę co myśli, ale tak to nie. Współżyjemy juz tak 4/5 miesięcy i jest nam dobrze w łóżku, jest moim pierwszym ja jego trzecią.

Gość gość
Kobieto ciesz się z szczęśliwego związku i nie wnikaj za bardzo. Ja uwielbiam niskie drobne dziewczyny i wtedy nawet mały biust jest OK.