Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscma

Dziewczyna i wyjazd

Polecane posty

Gość goscma

Cześć mam do was pytanie bo może trochę się pogubiłem. Mianowicie czy myślicie że będąc w związku, normalnym jest wyjazd dziewczyny (wraz z koleżankami) do Bułgarii. Dziewczyna nie widzi w tym nic złego. Ja jestem szczerze przyznam zazdrosny. Zwłaszcza jak widzę jak o 7 wraca pijana do hotelu czy tańczy na barze w klubie. Poszła kłótnia o to ze taki wyjazd jest normalny... Jak wy byście zareagowali w takiej sytuacji normalnie byście się zgodzili czy mielibyscie problem do takiego wyjazdu

Gość gość
Ja uważam taki wyjazd za cos normalnego. Tak naprawdę to zależy od tego jakie macie relacje i czy możesz jej zaufać. ..

Gość gość
Według mnie taki wyjazd to norma. Ale zachowanie Twojej dziewczyny nie wzbudza zaufania...

Gość gość
Wyjedź sobie z kumplami do jakiegoś ciepłego kraju na urlop - plaża, drinki i panienki ;) Skoro Twoja laska chce spędzać oddzielnie urlop, to proszę bardzo.

Gość gość
No nie wzbudza.. Nie miałbym nic przeciwko gdyby nie fakt ze pisała (bardiej flirt) z gościem poznanym rok wcześniej w tym samym miejscu tez w Bułgarii