Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocalunek z wiezniem

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien dylemat :( pracuje w poteznej firmie gdzie sa zatrudnieni wiezniowie, od dluzszego czasu rozmawiam z jednym i zaczynam cos czuc do niego ostatnio on mnie pocalowal niestety ktos to zauwazyl:( czy moga mnie zwolnic z pracy za to boje sie a zarazem ciesze ze to zrobil. prosze pomozcie!!

Gość gość
tak, jest zakazane prawnie zbliżać się do więźnia na odległość bliższą od metra osobom innym niż pracownicy więzienia. prawdopodobnie jest to ustosunkowane także w regulaminie twojego zatrudnienia. jest także obyczajowo niedopuszczalne. już nigdy nikt się do ciebie nie odezwie, nie zatrudni cię, zostaniesz wyrzucona, publicznie ośmieszona i wykluczona społecznie. jedyny twój ratunek to więzień, którego pokochałaś - będziesz z nim żyć na pograniczu występku, w bramach i na melinach, kiedy wyjdzie z więzienia.

Gość gość
Jakim prawem mają Cię niby zwolnić? Tzn. wiadomo, zależy, jaki to był pocałunek, ale jeśli zwykły i niewinny to nic nie powinni zrobić. Natomiast ja na Twoim miejscu bym uważała. Dużo zależy od tego za co został skazany...np. za gwałt czy kradzież, czy pobicie ze skutkiem śmiertelnym. Chyba nie chciałabyś się z kimś takim wiązać? Lepiej miej się na baczności.

Gość gość
dostal dwa lata nie jest morderca ani zlodziejem na cale szczescie :) zostalo mu 5 miesiecy do wyjscia. lecz czy etyka zawodowa nie zabrania kontaktow cielesnych ze skazanymi? bardzo sie boje ze mnie zwolnia.

Gość gość
Nie sądzę. Zależy też kto to widział:) Jeżeli nie wezmą Cię na rozmowę w najbliższym czasie to raczej będziesz mogła spać spokojnie. Ale zwolnić Cię nie powinni, najwyżej dostaniesz naganę albo coś. Żeby wylecieć z pracy to trzeba porządnie podpaść.

Gość gość
Dziekuje za uspokajajace odpowiedzi jest mi lżej na sercu :)