Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmarszczki

Polecane posty

Gość gość

ile kosztuje ?????Wypełnianie zmarszczek - kwas hialuronowy

Gość gość
Wiesz..to zależy, do jakiego gabinetu się udasz. Ja wypełniałam zmarszczki tutaj www.vital-medica.pl. Kumpela poleciła mi ten gabinet i powiem Ci, że absolutnie nie zawiodłam się na obsłudze. Zabieg odbył się w bezpiecznych i komfortowych warunkach, delikatnie i precyzyjnie. Efekt jest jak najbardziej zadowalający. Polecam tam się wybrać, nie będziesz żałować

Gość gość
U mojej kosmetolog za 1ml płacę 800 zł, ale widziałam w innych miejscach, że za ten sam kwas hialuronowy biorą nawet 1200 zł. pamiętaj, jak będziesz wybierać miejsce, zwróć też uwagę co masz wstrzykiwane. Ja polecam Restylane, to sprawdzony produkt i zatwierdzony przez FDA.

Gość gość
Mam zmarszczki na worku da sie je zlikwidować? Ilo to bedzie kosztowac i czemu tak drogo:-(

Krem przeciwzmarszczkowy: http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/539,przeciwzmarszczkowy-krem-na-dzien-spf-.html Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa skóry jest niezbędna, by zachować na dłużej jej jędrność oraz gładkość. Aby cieszyć się dłużej młodszym wyglądem, polecamy krem przeciwzmarszczkowy FLOSLEK, który znacząco spłyca zmarszczki oraz czyni skórę miękką w dotyku.