Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maroko i Tunezja jest dla dziadów

Polecane posty

Gość gość

Lecę do Włoszech :) 5 gwiazdkowy hotel :) z moim :)

Gość gość
:) Tunezja i Maroko buhahaha dla amatorek brudasów

Gość gość
:) zgadzam się.

Gość gość
nie stac cie, ot co, jasne ze do Wloszech? A moze do Wloch pajacu co?

Gość gość
Nie zgadzam się. Oczywiście widzę,że temat jest napisany przez prowokatora niemniej wypowiem się ;) Z mężem zarabiamy sporo. W tym roku wypoczywaliśmy w Austrii na nartach oraz we Włoszech w Tropei. W listopadzie planowalismy polecieć do Maroka ( które wcale nie jest takie tanie jeśli chce się wypocząć w dobrych warunkach) niemniej raczej to przełożymy i polecimy na Wyspy Kanaryjskie albo Maderę. Bardzo chciałabym poleciec do Tunezji albo do Egiptu nie z uwagi na kurorty ale z uwagi na zabytki, których te kraje są pełne. Kartagina, Dolina Królów, Aleksandria. Wszystko ma wielką wartość historyczną a ja zawsze interesowałam się archeologią. Niestety jest jak jest tak więc mam cichą nadzieję,ze wszystko za kilka lat się uspokoi . Uwierz,że nie każdy leci aby wypoczywać w hotelach nie wystawiając nosa poza kurort ;) A i jak można lecieć na południe latem? Przecież jest tam piekielnie gorąco a urlop to jakiś koszmar.

Gość gość
:D

Gość gość
Do Tunezji to lata ta cała chołota robotniczo-chłopska leżeć na plaży i się seksić, tak samo Maroko, dla amatorek brudasów, jedna nawet dostała prezent... 9 miesięcy później :D ojciec nieznany