Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sands

Poezja Miłosna

Polecane posty

Gość sands

kto zacznie? ♥

Gość gośćszarik
Sok!hehe

Gość gość
Chcę ugniatać Twoje cycki jak plastelinę Chcę wsadzić kootasa w Twoja szczelinę Chcę całować Twoje usta Chcę wypieprzyć Cię w anusa.

Gość gość
tu tylko szarik udaje liryczną

Gość sands
mizeria :( czyżby wszyscy wrażliwi ludzie wymarli?

Gość gość
Niebo zasłoniły chmury Szukać będę Ciebie znowu W cieniu wielkiej góry.

Gość ogłoszenie
szukam cię wybitny poeto, żeby z tobą stworzyć najlepszy w tym kraju tandem poetyckich wyznań. ty nigdy nie poznasz mnie, ja nie potrzebuję wiedzieć kim jesteś ile masz lat i jak wyglądasz ani jaki jest twój status społeczny. mam nadzieję, że nasza "współpraca" stworzy coś bardzo dobrego. odezwij się wierszem, odpowiem wierszem. 🌼

Gość gość
nigdy nie zgodzę się na to, żebyś moje wiersze traktowała w tym tandemie jako swoje. dlatego grzecznie piszę, wal się!

Gość celtka
w żadnym razie nie miałam tego na myśli. chodziło mi o wspólne nastrajanie się do pisania ciekawej poezji miłosnej przy której co wrażliwsi ludzie tu mogliby się wzruszać. aczkolwiek to "wal sie" jest poniżej pułapu kultury osoby z którą chciałabym pisać. tyle do ciebie

Gość gość
nastrajaj się sama, może pomyśl o wydaniu swoich wierszy. nikt nie ma pewności, co zrobisz z jego poezją. tu możesz pisać, że nie wykorzystasz niczego, ale prawda jest inna zazwyczaj. twój pułap kultury, w związku z założonym tematem uważam za niski. to tyle do ciebie 🖐️

Gość talikanti
zupełnie nie rozumiesz o co chodzi. ponawiam. utwórzmy wątek, który będzie pieścił duszę, serce i umysł. nie pytajmy kto dla kogo, nie doszukujmy się w niej nadawców i odbiorców. poezja ty tylko słowa i aż słowa....słowa umilające życie.

Gość Julietta Twa
Romeo! czemuż ty jesteś Romeo! Wyrzecz się swego rodu, rzuć tę nazwę! Lub, jeśli tego nie możesz uczynić, To przysiąż wiernym być mojej miłości, A ja przestanę być z krwi Kapuletów.

Gość gość
taaale nie dla ciebie

Gość Wolny facet 28
Na górze w róże, Na dołki w we fiołi, Bułeczka nabrzmiewa, Pristiszewa. To mój maks nic lepszego nie wymyśle.

Gość gość
giń w czeluściach pajacu

Gość Zic
jesteś moje heroiną twój uśmiech rany cięte rany kłute gdy mijasz mnie bez słowa nie ma jutra