Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smolny na Wspólnej proszę o info!

Polecane posty

Gość gość

Hej, wiem, że duzo z Was ogląda od dawna na Wspólnej. Chciałabym się dowiedziec, coś o historii Krzysztofa Smolnego, zaczęłam oglądać od tego sezonu i bardzo mnie zaintrygował!

Gość gość
c

Gość gość
Był agresywny w rodzinie i w koncu zdecydował się na terapie, lecz zamiast tego zaczął palić zioło i udaje przed żoną, że to terapia mu pomaga i jest spokojny

Gość gość
Smolny ma całkiem długą historię w tym serialu - najpierw pojawił się jako szef Kingi, stosował ostry mobbing w pracy (dlatego Kinga go tak nienawidzi). Był też taki motyw, że ona go podpuściła i nagrała całą ich rozmowę, dzięki czemu miała niezbite dowody na pozbycie się go z firmy . Później Smolny zniknął i nie było go przez pewien czas. Pojawił się ponownie jakieś dwa lata temu, jednak zanim przejął firmę Kindze udało się wkręcić Baśkę do pracy (która była bezrobotna, świeżo po rozwodzie). W ten sposób się poznali. On okazał się być dla niej bardzo miły i uroczy, co niesamowicie denerwowało biedną Kingusię, która oczywiście błagała Bachę, by ta nie wiązała się z tym jakże złym czlowiekiem. Ich przyjaźń się rozpadła. Po drodze były też grube akcje z Kubą, który nie znosił "Smolucha" i wykręcał mu różne numery. A resztę już chyba znasz. :)

Gość gość
Smolny przyznaje się Basi do brania narkotyku, szczera rozmowa ich zbliża