Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna na ile prysznicy wystarcza wam żel 250 ml?

Polecane posty

Gość gość

bo mnie na 4-5 a koleżanka mi mówi że ona ma już prawie miesiąc,wiec albo ja jestem rozrzutna albo ona fleja

Gość gość
dodam że ja sie zawsze prysznicuję podwójnie tj najpierw pachy, między nogami i stopy ,spłukuję i jeszcze raz całe ciało + te miejsca

Gość gość
Mi też bardzo szybko się kończy :D Max tydzień

Gość gość
mnie tez max na tydzień i to jak myję sie raz dziennie

Gość gość
co wy chlejecie ten żel? xD

Gość gość
ja mam na 4-5 dni nivea 250 ml ,dwa razy dziennie,normalnie użytkuję

Gość gość
Taki mały zużywam bardzo szybko, więc zawsze kupuję jak największe opakowania, bo nie chce mi się co chwilę kupować nowego.

Gość gość
4-5 prysznice żel 250? To jak Ty się myjesz? :O Mi wystarcza na dwa tygodnie i uważam, że to bardzo krótko, prysznic 2 razy dziennie, w cieplejsze dni 3 🖐️

Gość gość
No właśnie, mi też tak na 2 tygodnie, te osoby, co piszą, że na kilka dni pewnie chcą wyjść na czyścioszki :D A my takie brudasy, że aż na kilka tygodni :P

Gość gość
a po czorta miałabym anonimowo chwalić sie tutaj jakim to jestem czyscioszkiem ,mi nie starcza,może ktoś lubi mało piany,nie wiem ,zapytałam bo wydało mi sie to dziwne,ale spróbuję oszczędniej ,moze sie da ,z ciekawości

Gość gość
co za żałosny, biedny kraj w którym ludzie zastanawiają się na ile im mydła starczy nie sądzę, żeby Anglik czy Francuz rozkminiał takie żałosne dylematy

Gość gość
ja na szczęście nie założyłam tego tematu z biedy , tylko z ciekawosci ,tak sie zgadałyśmy ze znajomą w sklepie ,bo poszłam tylko po żel i ją spotkałam i mówie że sie lepie od tego upału a żel mi się skończył i nie mam siły zasuwać do rossmana po duży ( oryginal source tylko rossek ma duże) ,w biedrze sa małe a biedre mam pod nosem i ona się zdziwiła że mnie starcza na tak krótko

Gość gość
Na jakieś 2-3 tygodnie codziennego mycia (rano i wieczorem). Używam gąbki, to może jakoś oszczędniej wychodzi :D

Gość gość
To zależy od żelu. Są żele gęste i treściwe dzięki czemu są wydajne a są takie rzadkie że przeciekają przez palce i więcej spadnie niż się nałoży. Ja Dostałam od chłopaka żel z APN Cosmetics o zapachu Amazonia i jest bardzo wydajny w dodatku ma pompkę dzięki czemu możemy zużyć cały produkt. Nie lubię jak coś się marnuje =)

Gość gość
te orginal saurece czy jak to sie pisze to slabizny . slabo sie pienia i wiecej schodz.nigdy po nich nie czuje sie swiezo. wole dove sa dobre,wydajne, ladnie sie pienia, pachna na skorze i nawizaja ze po dluzszym stosowaniu nie musze juz uzywac balsamow do ciala.