malgosia44 0 Napisano Lipiec 18, 2015 Szukam sprawdzonego gabinetu kosmetycznego gdzie mogłabym wykonać zabieg poprawiający wygląd skóry twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiaczek122 0 Napisano Lipiec 18, 2015 Proponuje ci Qlinique, sama byłam tam dwa razy i bardzo mi się podobało :) http://www.qclinique.pl/ Miły personel, bez problemu można przełożyć wizytę jesli coś ci wypanie :) Zajrzyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danuta111111 Napisano Luty 26, 2016 Zapoznaj się z www.estibook.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwaKalic 0 Napisano Czerwiec 22, 2016 www.mycosmetology.pl na Fb mają funpage. i duzo zdjęć. Na zabieg oczyszczania twarzy wybrałam sie z kolezanką, super atmosfera i obsługa na wysokim poziomie. Ceny OK, warto popytac o promocje wiem ze jako stałe klientki też dostałyśmy na nastepny zabieg zniżkę. tylko do P.OLI zapisujcie się !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2019 Bardzo dobrym salonem kosmetycznym w Warszawie, który posiada szeroką i ciekawą ofertę jest www.sibella.pl Sama chodzę tam od dawna i zawsze spotykałam się z profesjonalną obsługą. Salon ten znajduje się na Tarchominie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bolkowska 0 Napisano Marzec 24, 2022 To zapisz się do SClinic do doktor Syryło. Pani doktor jest najlepsza Potrafi dobrać odpowiednie zabiegi do stanu skóry. Pracuje na wysokiej jakości preparatach i jeśli chodzi o botoks lub wypełniacze to pani doktor ma oko i nie przesadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinaewsa 0 Napisano Lipiec 4, 2022 Ja ze swojej strony mogę polecić Magnific Clinique. Można tam się zrelaksować i upiększyć. Dziewczyn znają się na rzeczy. Ostatnio zrobiłam sobie u nich mezoterapię mikroigłową z ampułką Anti-time. Super sprawa. Inne zabiegi też ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach