Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borderline girl

Szpital psychiatryczny!!!!

Polecane posty

Gość gość
ironiczna mysz to ty?

Gość borderline girl
Jeny!! Co wy macie z tym podszywaniem? Czy bycie nazwe to wprost poYebanym jest az tak niesamowite ze ktos musi to wymyslac? Ja jestem tu nowa nie znam zadnych myszy lookrec ji i prawiczkow

Gość borderline girl
Nie myslalam ze czegos moge sie bac do tego stopnia zeby nie spac juz od piatku rana do teraz. To chyba jest koniecznosc. Ja nie usne do jutra napewno. A jeszcze mam tyle spraw przed pojsciem tam... Slabo juz widze na oczy.

Gość borderline girl
A dla zwienczenia tego dnia dostane pare tableteczek i pojde spac! Jak sie tam dobrze ustawie i bede grzeczna to napewno cos dorzuca za dobre sprawowanie? Czy tylko tym niespokojnym daja? HA zrobie tak ze bede legalnym narkomanem i to jeszcze za darmo? W sumie to na koszt Polski.

Gość borderline girl
Ratunku, tone

Gość borderline girl
A najgorsze jest to że nie mam nawet brzytwy żeby sie próbować złapać. A nikogo już nie okłamie i nie skręce żeby mi podał.

Gość borderline girl
W sumie to lepiej, że rozmawiam sama ze sobą na forum internetowym a nie na forum życiowym (o ile mozna to tak nazwać) o boshh jak to przeczytam jutro to umrę ale ze wstydu.

Gość borderline girl
28 godzin tyle obliczyłam mniej więcej zostało mi tu...

Gość borderline girl
Szkoda tracić ten czas, to prawda, ale może nie będzie tak najgorzej. W końcu jest lato a nie październik :D :D :D

Gość gość
Leczenie psychiatryczne to ostateczność. Aby do tego nie dopuścić, nie lekceważmy wcześniejszych symptomów choroby. W ich począrtkowycm stadium najczęściej pomoże nawet psychoterapia. Poczytaj na: http://www.psychoterapia-zielonagora.pl/