Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha7890

Mam 32 lata a chlopak, ktory sie o mnie stara 26

Polecane posty

Gość kacha7890

No i co teraz? jak mam mu powiedzieć, że z racji wieku nie ma szans. Ta roznica glupio wyglada..

Gość gość
Dlaczego? Byłabyś głupia gdybyś odrzuciła go wyłącznie ze względu na kilka lat różnicy...

Gość kacha7890
Boje się, ze jego rodzina mnie nie zaakceptuje bo jestem starsza. Nie wiem co by powiedzieli jakby przyprowadził 6lat starsza dziewczynę do domu..

Gość gość
Ale jesteś głupia... :O

Gość kacha7890
Tak myślicie? Kurde bo się utarlo ze to facet ma być starszy. A jak wy byście zareagowali jakby ktos bliski przyprowadził do domu 6lat starsza dziewczynę? Chce tylko poznać wasze zdanie

Gość gość
Ale to ty sie juz martwisz o przyprowadzanie do domu, rodzine i znajomych? A co sądzisz o chłopaku? Fajny, mądry, miły, kulturalny, zabawny? Skoro odrzucasz go już na wstępie za wiek to znaczy, że nie podoba ci sie aż tak bardzo

Gość kacha7890
Dzieki za odpowiedz. On jest..moim ideałem i podoba mi się tak bardzo ze sie martwię o jego dobro, zeby nie gadali mu ze wziął sobie starsza i nie suszyli Glowy. On jest dobry chłopak, jest cudowny, ale myśląc o te relacji mysle tylko o nim, zeby on nie miał klopotow

Gość kacha7890
No i wiem, ze to inaczej wygląda jak ktos o tym opowiada tak jak ja tu na forum, ale jakby ktos z waszych bliskich przyprowadził taka dziewczynę..

Gość kacha7890
Odrzucam ze wzgledu na wiek nie dlatego, ze mi to pzreszkadza, ale dlatego,ze moze to przeszkadzac jego otoczeniu

Gość gość
Jak go nie chcesz daj go mi :D

Gość malagwiazdaaa
oj tam oj tam mam nadzieje ze masz dobry zawod bo starej baby ktora nic nie robi nie zdzierza :D:D:D

Gość gość
Moja sasiadka jest starsza o 7 lat od swojego meza i to jest fajne malzenstwo, dobrze sie dogaduja ze soba, wiec ja nie wiem czego sie boisz. Jesli ktos sie bedzie burzyl to na poczatku, ale skoro jestes w porzadku to powinni cie zaakceptowac.

Gość gość
a ten chłopak to za młody czy za stary jak na twoje standardy?

Gość kacha7890
gość dziś Na moje standardy jest ok bo mi to nie pzreszkadza. Ale boje sie,ze ja jestem za stara na standardy jego otoczenia i na to jak beda ludzie to postrzegac

Gość gość
To chyba ważne jak on to postrzega, a nie jego otoczenie..

Gość gość
Daj mu szanse, bedziesz miala motywacje,zeby o siebie dbac :)

Gość kacha7890
No wlasnie mam zamiar bo on trenuje siatke i jest bardzo wysportowany ;)

Gość gość
Sprawa jest prosta : Mężczyźni przez styl życia i specyfikę witalności vs. kontakty seksualne żyją średnio *krócej* niż kobiety we względnie tym samym zdrowiu. Dlaczego więc logiczne wydaje ci się, żeby to chłopak był starszy?

Młodszy facet to super sprawa. Znam kilka par w takich związkach, kobieta nawet kilkanaście lat starsza i są naprawdę szczęśliwi. Nie przejmuj się innymi, zawsze znajdzie się ktoś kto będzie gadał. Do cholery żyjemy w XXI wieku, to nie jest wcale nic dziwnego. Powiem Ci, że nawet trochę zazdroszczę :D. Będzie dobrze, bierz się za swojego ogiera.

Gość kacha7890
gość dziś Bo tak sie juz utarlo niestety Niepoprawna Romantyczka Dziekuje Ci za mile slowa :) Podoba mi sie to,ze bylabym zmuszona do dbania o siebie i przejelabym po czesci jego postrzeganie swiata, takie swieze, takie optymistyczne:)

Gość kacha7890
Niepoprawna Romantyczka Dzieki za wsparcie. Musze z nim o tym pogadac i poznać jego opinie na ten temat. Chociaż w sumie skoro wie ile mam lat i nic sobie z tego nie robi to jest ok ;)

Gość gość
Ja tam wczesniej bym sie bala, ale w waszym wieku nie wyglada to zle, bez przesady

Gość gość
bierz go jak fajny i wychowany! mój jest 7 lat młodszy:)

Gość kacha7890
gość dziś A jak zareagowało otoczenie u niego i u Ciebie jak sie dowiedzieli,ze jestescie para?

Gość gość
nijak, bo nie wiedzieli ile mam lat na poczatku - nie wyglądałam na tyle tylko młodziej, a jak się dowiedzieli to nawet nie wiem, ale nigdy nie było zadnych uwag na ten temat.

Gość kacha7890
No lepiej nie mówić od razu, niech dopiero poznają jako osobę niz, zeby mieli sie od razu uprzedzać:)

Gość gość
Zawsze lubilam starszych i facetów w swoim wieku ale jakby się trafil jakiś fajny młodszy to nie miałabym oporów przed tym zeby z nim byc. Takze autorko nie wiem czego Ty sie boisz. Te sześć lat to moze i nie jest standardowa roznica ale ludzie po czasie by ja zaakceptowali. Tak mi się wydaje

Gość gość
Jak ktos napisal wyżej pomyśl o seksu :D bedzie mogl dluzej niż stary dziad :)

Gość gość
Tak sie składa, że starzy mogą dłużej i lepiej wiedzą co robić :p