Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, nigdy nie spodziewałam się,że będę musiała radzić się ludzi których nie znam w takich sprawach ale bardzo proszę o pomoc! 3 miesiące temu poklocilam się z przyjaciółkami, jedna z nich jest mi bardzo bliska ponieważ przyjaznilysmy się od 11 lat a z drugą około roku. 8 miesięcy temu poznałam koleżankę mojej przyjaciółki która tak jakby wciela się w naszą paczkę bo było nas 4,polubiłam ją i przez to zaniedbalam resztę ale i tak się spotkałam z nimi tylko kontakt nam się psul. Po pewnym czasie moje przyjaciółki poklocilyscie się z tą koleżanką a ja z nią zostałam i wtedy się już odsunelysmy na maxa ale ja postanowiłam to zmienić i napisałam im ze się oddalamy i tęsknię a do tej koleżanki ze przez nią tracę je a nie mogę bo mi bardzo zależy... No więc skończyliśmy znajomość ale ona na złość mi poszła do nich i powiedziała im ze je obgaduje, jestem taka i taka itd. Wiele rzeczy im nakładana do głowy i one zerwaly ze mną kontakt. Na początku było mi smutno, potem miałam "wyj****e" ale zaczęłam bardzo tęsknić. Inni moi znajomi zauważyli ze od tej "kłótni " jestem inna, zamknięta w sobie,chodzę smutna i często nie mam ochoty wychodzić z domu. Sprawa jest ciężka bo uświadomiłam sobie,że ta przyjaciółka z którą przyjaźnie się od 11 lat jest dla mnie najważniejsza i nie ma dnia abym o niej nie myślała. Mamy wspólnych znajomych i przez to ona przyciąga ich na swoją stronę. Jest to bardzo długa historia i nie chce was zanudzac ale proszę o pomoc bo bardzo bym chciała się z nią pogodzić, wykluczam pomysł o przeprosinach...

Gość gość
trza było na nią nie plotkować co z ciebie za przyjaciółka?

Gość gość
Nie plotkowalam na nią, tamta koleżanka zmyslila to na złość mi...gdybym na nią plotkowala to teraz bym nie Tęsknila

Gość gość
okaż jej,jak jest dla Ciebie ważna jak nie chce Cie wysluchac to list napisz..w razie czego przepros,nie wiem dlaczego wykluczasz przeprosiny