Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samochód do max. 7.000zł z LPG

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukam autka które spełni moje kryteria, a mianowicie: -Auto z LPG ( najlepiej z 2-3 letnim gazem) - Spalanie do 9 litrów LPG -Silnik max. 1.7 - Pięciodrzwiowy -Tanie części, prostota napraw, mała awaryjność. -Cena do 7.000zł - Bez korozji - Rok najlepiej powyżej 2001 - 5- drzwiowy Macie jakieś pomysły? Szukam po prostu, w miarę tanie w utrzymaniu wozidełka z LPG, nie jestem wymagająca co do komfortu, marki itd. Ma jeździć tanio i aby się często nie psuł, a w razie czego aby można było tanio i szybko usunąć usterkę. Moje typy nad którymi się zastanawiam to: Pierwsze miejsce: FIAT ALBEA 1.2, 2001-2004, LPG Drugie miejsce: DACIA LOGAN 2004-2006, LPG Trzecie miejsce: Reanult Thalia 2001-2005, LPG Co myślicie o moich typach?

Gość gość
Pogięło cię??

Gość gość
Poszukaj tutaj http://www.kuppanauto.pl/ jest sporo fajnych i ciekawych ofert godnych uwagi, sama kupiłam jakiś czas temu autko dzięki tej stronie. Sądzę, że znajdziesz coś fajnego.

Gość gość
A to nie lepiej jak samemu zamontujesz instalacje gazową? Wtedy masz pewność, że jest sprawna i dobra. Możesz zapytać np w serwisie www.autogaz.com.pl na Śląsku ile by to kosztowało