Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy dostali zaproszenie na ślub mojej siostry ciotecznej a ja nie

Polecane posty

Gość gość
Tak to jest jak ludzie w rodzinie zrywaja kontakt. Nagle przychodzi takie wesele i cholera wie gdzie te zaproszenia sa slane. Przeciez jak wyjechalam pare lat temu na studia to wiadomo że mnie w domu nie ma. Ja nawet nie mam telefonu do tej siostry ciotecznej a ona do mnie nie ma

Gość gość
Ja nie moge zrozumiec tego że do jednego domu rodzinnego szły wszystkie zaproszenia. To czemu ja zostalam pominieta. Na jeden adres dla matki brata i ojca. A dla mnie nie.

Gość gość
A jesteś w związku? Stanowisz już jakby oddzielną rodzinę? Bo to też ma znaczenie przy podejmowaniu przez młodych decyzji kogo zapraszają a kogo nie

Gość gość
Nie. Nie mam nawet chłopaka, a brat ma dziewczyne i tez bierze z nia slub niedlugo.

Gość gość
Kochana to może wskazywać na to,że ty jesteś zaproszona z rodzicami jako rodzina,a brat twój oddzielnie bo z narzeczoną. Chociaż nie widzę zaproszenia to ciężko określić. A rodzice są wymienieni imiennie, czy tylko nazwisko?

Gość gość
Nie wiem wlasnie. Bo z ojcem sie dogadac nie moge. On mi tylko powiedzial że on zaproszenie ma, a co w zaproszeniu to nie wiem. Dla mnie tylko niemozliwe sie wydaje zeby ich zaprosili a mnie nie. My naprawde przed studiami bylismy zgrana rodzina, tylko potem kazdy w swoja strone pojechal i zerwal sie kontakt. Ja nawet ani sklocona nie jestm ani nic z ta siostra cioteczna.

Gość gość
Niech ci ktoś dokładnie zaproszenie przeczyta, bo może jest napisane ,że zapraszają rodzinę np. J...... i wtedy ty też jesteś zaproszona. Ogólnie tak się przyjęło,że jak dorosłe dziecko jest bez partnera, to zaprasza się go z rodzicami:)

Gość Brak zaproszenia

Mój brat brał kiedyś ślub i zaproszenie wysłał tylko dla matki uznając że ja skoro mieszkam razem z matką powinienem też "poczuć" się zaproszony 

Gdy powiedziałem matce że  w związku z tym na żadne ślub i wesele nie idę,  łaskawie wysłali zaproszenie dla mnie 

Łaskawie poszedłem na ten ślub ale "państwo młodzi " nie dostali ode mnie  oprócz życzeń ani grosza