Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna po 30 ma jeszcze szanse na znalezienie fajnej dziewicy w odpowiedn

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z Tobą. To chore by mężczyźni wymagali porządnej kobiety! To wygórowane wymagania!

Gość gość
dziś jeśli o mnie chodzi, to nie chciałabym poznać takiego pana, ani zresztą ciebie. dlaczego? po pierwsze stawianie dziewictwa jako wymogu jest chore: 1. nie szuka się miłości, tylko obiektu seksualnego do rozdziewiczenie, jeśli tak nie jest będzie to związek platoniczny, a nie wierzę w takie bajeczki 2. są kobity, którym niestety w życiu nie wyszło, choć wierzyły, że to miłość na całe życie, wy już je sklasyfikowaliście do pani lekkich obyczajów 3. nie jestem dmuchaną lalką, więc chce by partner cenił mnie nie za możliwość seksu, a za to jaka jestem, mam swoje zainteresowania, jakby ktokolwiek zapytał mnie czy jestem dziewicą zerwałabym z nim bezpowrotnie kontakt

Gość gość
a jesteś?

Gość gość
jak już pisałam nic ci do tego, nie masz najmniejszych szans na kogoś wartościowego z takim podejściem, to tak jak trafić 6 w lotto nie grając

Gość gość
nie drocz się ze mną, jesteś czy nie?

Gość gość
jej problem polega na tym, że niejest jest jedną z tych dziewczyn, którym "w życiu nie wyszło", po raz kolejny, trzeba dodać

Gość gość
gdybyś była taka wartościowa, za jaką się uważasz, to mężczyźni nie traktowaliby ciebie jako panienki do ru'chania

Gość gość
szkoda, że mózg nie rozwija się przez całe życie, bo dla niektórych to chyba owy okres był za krótki:P chodzi mi o to, ze nie traktujecie kobiet poważnie, a nie dla każdej seks to jest coś najważniejszego. oceniłeś mnie błędnie, bo nie napisałam czy jestem czy nie. jak tak będziecie podchodzić do kobiet, jak do przedmiotów, to mam nadzieje, że jednak żadnej nie znajdziecie, bo będzie kolejna, której w życiu nie wyjdzie i to będzie smutne.

Gość gość
szukaj wiatru w polu.

Gość gość
dziś chwała, ze takich szybko eliminuje ze swojego otoczenia, zanim zdążą mi zaszkodzić:P

Gość gość
gość dziś Też się z Tobą zgadzam. Prawiczki z kafe wymagają dziewicy a powinni się cieszyć jak jakaś dupodajka im da szanse. Wymaganie od kobiety porządności to zamierzchłe czasy. Dziś nikt normalny nie wymaga tego od kobiety!

Gość gość
to w końcu jesteś tą dziewicą czy nie jesteś?

Gość gość
nie twój interes nie będziesz mnie po narządach rozrodczych oceniał, to uwłacza mojej godności

Gość gość
dziś problem polega na tym, że to nie prawiczki lub porządni faceci, nie będę oceniała w jakich okolicznościach zakończyli swój związek, a tylko niedojrzali faceci, psychopaci lub mężczyźni, którzy szukają nowych wrażeń, a nie stałego związku, od takich lepiej się trzymać z daleka

Gość gość
ja jestem dziewica ale co z tego, nie chce kogos, kto by byl ze mna tylko z takiego powodu, nie jestem jakims towarem. Jesli chodzi o kwestie emocjonalna, tez bym chciala byc dla kogos "pierwsza miloscia" ale oczywiscie chodzi pewnie o to, ze "nie miala k****a", "ma ciasna cipke" i ze on nie wypadnie gorzej na tle innych.

Gość gość
tylko puszczalska może mieć pretensje do faceta gdy on chce porządnej kobiety

Gość gość
ale tu nie ma tematu o szukaniu porządnej kobiety, tylko "kupowanie towaru", nikt normalny nie szuka dziewicy tylko miłości, kobieta to nie mięso

Gość gość
autor pisząc dziewica ma na myśli porządną kobietę! Bo dziewica to synonim porządnej kobiety w dzisiejszych czasach

Gość gość
dziś chyba nie wiesz czym jest synonim

Gość gość
dziś niezły żart, czyli wszystkie mężatki to tanie panienki, bo nie są dziewicami, to chyba już lepiej nikogo nie szukać i umrzeć jako porządna osoba:D

Gość gość
najlepiej

Gość gość
Nie szukam mężatki. Widze, że mój temat zainteresował kobiety z iloczynem inteligencji.

Gość gość
dziś ilorazem, jak już. poza tym nikt nie napisał, że szukasz mężatki, tylko, że kobieta, która już to dziewictwo starci przestaje być porządna, cokolwiek to dla was znaczy. poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

Gość gość
Niestety wypowiadają się tylko te z iloczynem...

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak iloczyn inteligencji. ale skoro temat założył półanalfabeta to co za różnica.

Gość gość
nie rozumiem kto pozwolil chlopcom, ktorzy nie maja zadnego pojecia o kobietach wypowiadac sie w tym temacie i wylewac swoje kompleksy i frustracje, tego nawet czytac sie nie chce, zasmiecanie co najwyzej forum.... wracajac do tematu, czyli mozliwosci znaleznienia dziewicy dla mezczyzny 30-letniego nie jest latwe, ale nie z takiego powodu, ze nie ma dziewic, bo sa i to z roznym powodow, ale z takiego powodu, ze dziewice jesli sa nimi z wlasnego wyboru to tez z reguly tego samego wymagaja od mezczyzny, a mezczyzn bedacych prawiczkami z wyboru nie ma, sa tylko desperaci, ktorzy nie mieli mozliwosci uprawiania seksu .... ja sama jestem dziewica przed 30stka i nie zwiaze sie nigdy na pewno z facetem, ktory kobiety traktowal przedmiotowo cale zycie zaliczajac je i jak juz sie wyszalal to szuka nagle dziewicy, bo wydaje mu sie ze taka bedzie idealna zona, tylko ze dla takiej dziewicy, ktora sie szanuje i chce uprawiac seks z milosci, wiernosci i oddania, a nie z przypadku i dla szpanerstwa przed innymi kobietami, chwalenia sie ze jest sie macho jak to faceci maja to taki facet nigdy nie bedzie idealnym mezem dla niej !

Gość gość
Jesteś przed 30 a czytając Twoje komentarze odnoszę wrażenie jakbyś miała 15 i do tego jeszcze ten iloczyn...

Gość gość
gość dziś Jesteś przed 30 a czytając Twoje komentarze odnoszę wrażenie jakbyś miała 15 i do tego jeszcze ten iloczyn... x do kogo to piszesz? ja tu zamiescilam tylko 1 post z godz 20.10, a nie komentARZE

Gość gość
Może masz schizofrenie?

Gość Grace Burgess
Jestem dziewicą, mam 24 lata i zdecydowanie podobają mi się mężczyźni po trzydziestce. Z rówieśnikami trudno się rozmawia na poważne tematy, a ja szukam faceta, który będzie dla mnie autorytetem, a nie dzieckiem. Trudno dziś o jakąś interesującą konwersację w towarzystwie mężczyzn, bo gdy ktoś zacznie się mną interesować, to natychmiast zaczyna mi się narzucać w sensie fizycznym, przekraczając wszelkie granice, które można jeszcze zaliczyć do flirtu. Na co ja zwykle reaguję wycofaniem i uciekam z takiego towarzystwa. Trudno o faceta, który zachowa się z klasą.