Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna po 30 ma jeszcze szanse na znalezienie fajnej dziewicy w odpowiedn

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem w związku nikt nie powinien być dla nikogo autorytetem... Natomiast co do braku klasy i przekraczaniu granic to mężczyźni kierują się chyba oczekiwaniami większości kobiet.

Gość gość
lepiej jakby byliioboje dla siebie autorytetami na wzajem

Gość Grace Burgess
dziś , tak już mam, że podobają mi się dominujący mężczyźni. Żeby pozwolić komuś dominować, musiałabym mu zaufać. Dlatego szukam inteligentnego, poważnego i pewnego siebie mężczyzny, o podobnym światopoglądzie. Takiego, któremu chętnie oddam ster i się podporządkuję. I takiego, którego będę podziwiać, z którego będę mogła być dumna. A przekraczanie granic dobrych manier w relacjach damsko-męskich, to z którym miałam dotychczas do czynienia, raczej wskazywało na próbę znalezienia łatwej okazji. Większość moich relacji z mężczyznami, jak dotąd wyłącznie powierzchownych, źle się układała właśnie ze względu na ich naciski w sferze seksualnej i brak zrozumienia dla mojego dystansu. Czas zmienić otoczenie.

Gość gość
myślę że jest jeszcze sporo dziewic w tym wieku

Gość gość
Ale nie są zbyt piękne ;)

Gość gość
tu sie mylisz, mam duze powodzenie ale puszczac sie nie musze, panuje nad swoimi popedami a nie jak zwierze

Gość gość
ciekawe jak wyglądają te wszystkie kafeterianki które podają się za dziewice, chcialbym zobaczyc wasze zdjecia