Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym zeby moi rodzice znienawidzili moją siostrę.

Polecane posty

Gość gość

Kocham moich rodziców, zawsze dali mi bardzo dużo (miłości, wsparcia, pieniędzy) ale z drugiej strony nie cierpię mojej siostry i chcialabym zeby oni jej nie znosili. Piszę to calkowicie serio.

Gość gość
zazdrosc i zawisc

Gość gość
Nie lubię jej jako osoby, ma irytujący charakter, jest bardzo nieśmiała, w towarzystwie rówiesników siedzi zawsze speszona, łatwo sie stresuje a przy tym jest mega irytująca w domu. Jeszcze do tego nie dostała się na studia z pierwszego wyboru, tylko na te na drugi wybór. Oczywiście, moi rodzice i tak chcą ją utrzymywac i tak! Oni się bardzo liczą z naszym zdaniem (moim i siostry) więc jak zaczęłam im gadać ile moja siostra straciła że nie dostała sięna ten uniwersytet to widziałam że moi rodzice posmutnieli. Ale i tak są dla niej mili.

Gość gość
I tak nie bedziesz jej widziec :D

Gość gość
a gdyby sie role odwróciły mądralo? i to ty byłabyś tym zerem i czarną owcą? też mieli by cie rodzice znienawidzic i wyj***c na śmietnik? szmata pusta

Gość gość
Ja i tak jej już nie widuję, bo jestem starsza i już studiuję (na prestiżowym uniwersytecie, za granicą, dostałam się z pierwszeństwem) a ona zawaliła jeden przedmiot na maturze (miała dostać z fizyki rozszerzonej min 75% a dostała 60% więc jej nie przyjęli) :D Nie żebym się naprawdę martwiła jej przyszłością ale wkurza mnie, ż ejest takim nieudacznikiem.

Gość gość
Autorko, masz problem sama ze soba. Doradzam wizyte u psychiatry. Taka zawisc wobec siostry, jaka ty reprezentujesz, nie jest normalna. Cos z toba nie tak. Bardzo mozliwe, ze bedziesz takze tak zawistna i zazdrosna o okazywana przez innych sympatie wobec kolegow/kolezanek czy wspolpracownikow. I tak naprawde taka zawiscia nie niszczysz innych, tylko niszczysz sama siebie. Pomoz sobie i zacznij leczenie. Serio.

Gość gość
Jestes zlym człowiekiem. Karma wraca

Gość gość
poziom empatii jest u ciebie jak lod - ponizej zera zastanow sie nad soba

Gość gość
jestes psychiczna, leczenie nieuniknione

Gość gość
Prowokacja, albo autorka ma pół mózgu.

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowokacja, bo w przeciwnym wypadku jesteś obrzydliwą i nic nie wartą, zawistną szmatą. Pozdrawiam

Gość gość
Jak to jest? Ona jest nieudacznikiem, i jest szczęśliwa. A Ty przeciwieństwo jej, taka wspaniała a całkowicie nieszczęśliwa.

Gość gość
autorka jest zazddrosna o miłosc rodziców