Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patricia de Joginoaux

kiedy w końcu buraczane polactwo katolickie zrozumie że kobieta może mieć penisa

Polecane posty

Gość Patricia de Joginoaux

że to nie cipka czyni kobietę ale psychika ? Są kobiety twarde i prymitywne jak Schwartzenegger i facei jak delikatni i ciepli jak Torbicka. Najgorsze, że to kler katolicki zaszczuwa z ambon kobiety z penisem a buractwo katolickie lży je potem na ulicach i atakuje fizycznie. Katolicyzm polski to nie jest religia miłości i otwartości ale religia brutalności i bezwzględności.

Gość gość
Zachód uznał prawo czlowieka do wolnej decyzji o zmianie płci a Polska wciąż uważa że płeć człowiekowi daje Bóg. To haniebne przekonanie propagowane przez episkopat zapomina o tym że Bóg dał człowiekowi wolność. Episkopat jak Szatan występuje przeciw Bogu w sprawie ludzkiej wolności i godności.

Gość gość
transy są cool grodzka jest cooool

Gość gość
Polacy to zakute pały !

mysle ze zrozumie to wtedy, kiedy takowy penis z wlasnej nieprzymuszonej woli po prostu jej wyrosnie... :D

Gość gość
płeć to wypadkowa biologii, psychiki i norm społecznych polski prymitywny katolik uważa że biologia wyznacza jaką się ma płeć a biolgia jest dana od Boga cywilizowany człowiek Zachodu uważą że psychika ma pierwszeństwo i to jednostka decyduje o swojej płci nawet wbrew biologii

no dobrze, a jesli we wtorek, srode i czwartek mam kiepski nastroj i zachowuje sie jak kobieta, a w pon, piatek i weekend mam ponownie naplyw sily i zachowuje sie jak rozjuszony meski byk to jaka jest prawidlowa plec? a moze polowe tyg jestem kobieta a druga polowe facetem? cala ta dywagacja i psychice plci mozna miedzy bajki wlozyc...

Gość gość
nikt głupiego kleru nie słucha :Dprzecież to najgorsze kanalie tego świata

Gość gość
nigdy w zyciu

Gość gość
ciagle piszesz tylko o seksie, zboku!

Gość gość
'no dobrze, a jesli we wtorek, srode i czwartek mam kiepski nastroj i zachowuje sie jak kobieta, a w pon, piatek i weekend mam ponownie naplyw sily i zachowuje sie jak rozjuszony meski byk to jaka jest prawidlowa plec? a moze polowe tyg jestem kobieta a druga polowe facetem? cala ta dywagacja i psychice plci mozna miedzy bajki wlozyc... ' malo mają te dywagacje wspólnego z rzeczwistością. Grodzka zdecydowała się być kobietą mimo, że jest szkalowana i opluwana. I nie zmienia decyzji choć jako facet miała udane życie rodzinne i spokój ze strony agresywnych katolików.

Gość gość
nie kady polubi kobitkę bez cipki ...

Gość gość
Palikot był jedynym politykiem walczącym o równe prawa i szacunek dla transów !

Gość gość
transy dziwolagi j****e rzyg

i cale szczescie po wyborach juz go nie bedzie... ;) a czytalem ostatnio ze krzysiu grodzka zyje w jednym mieszkaniu z zona i na zdjeciach calkiem klawa z miej babka... ;)

Gość gość
jak nie ma c**y to nie jest kobieta

Gość gość
przaśno-buraczana Polska właśnie dała głos !!!

Gość gość
biskupi to wiejskie buraki

Gość gość
w XXI wieku każdy będzie sobie wybierał płeć, obywatelstwo i religię. Nawet w Polsce.

Gość gość
i narodowość !