Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Death to królowie metalu, a Chuck Schuldiner to mesjasz metalu

Polecane posty

Gość gość
O, cześć ruda.:) A Possessed?

Wiem, że Possesed to też pionierzy i kvlt, ale Death jest moim ulubionym zespołem :) Muzyka Possesed jest dla mnie znacznie bardziej męczaca, szczerze mówiąc, chociaż tez ich lubie.

Swoją drogą nie mam pojęcia jak można uwazać że Death to "nie muzyka, tylko n*******lanie i darcie mordy", przecież to jest bardzo przystępny zespół jak na death metal, a popatrz jak kiedyś trolle mnie zakrzyczały http://f.kafeteria.pl/temat/f1/jakim-cudem-czlowiek-istota-ulomna-potrafi-stworzyc-tak-genialny-utwor-p_6010980

Gość gość
Possesed męczący? No nie przesadzajmy.:) Co do Death, to warto wspomnieć, że to właśnie ekipa Chucka Schuldinera wyprowadziła Death Metal z undergroundu. Przyznam, że nie rozumiem hejtu pewnego słynnego kielczanina (wiesz o kim mówię) na "Human", bo o ile na takim "The Sound Of Perseverance", można się przyczepić piskliwych wokali, tak tu jedynie pewnego podobieństwa do Watchtower z okresu "Control And Resistance" jak już i to tylko w jednym miejscu.

Kelthuz, jesli o nim piszesz, to czytałam kiedyś jak pisał gdzieś o death niepochlebnie, że "czak szaldner wychowal pokolenie smutnych p**d", ale szczegółowych jego opinii na temat poszczególnych albumów nie znam :P A Control Denied lubisz? :)

Gość gość
Dokładnie o nim mówię. "A Control Denied lubisz? :)" Nawet miałem "The Fragile Art of Existence" na kasecie.:) Mam też gdzieś CD "Zero Tolerance", wydany jako Chuck Schuldiner, na którym są 4 kawałki Control Denied, zarejestrowane na kilka dni przed śmiercią, oraz dema Death "Infernal Death" i "Mutilation". Z racji tego, że kupowałem (to był czerwiec albo lipiec 2004) w sklepie znajomego, zjechał mi z ceny do równych 50 zł i choć on nie sprzedaje bootlegów, później okazało się, że to jednak nieoficjalne wydawnictwo, na którym Karmageddon Media chciało zarobić trochę kasy. W sierpniu 2004 wyszła druga część i bodajże wtedy wyszło na jaw, że to nieoficjalne wydawnictwo.

Gość gość
I jeszcze coś: "czytałam kiedyś jak pisał gdzieś o death niepochlebnie, że "czak szaldner wychowal pokolenie smutnych p**d"" Parokrotnie to podkreślał. "czak szaldner wychowal pokolenie smutnych p**d" No popatrz. A mi się zawsze wydawało, że Tarja i Najtłisz, a tu się okazuje, że Czak i Def.