Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałem byc miły a zostałem wyśmiany

Polecane posty

Gość gość

jestem zerem w oczach kobiet :(

Gość gość
CI mili faceci często okazują się potem świniami, więc nie dziwie się, że babka była ostrożna. Ja na takich nagle "miłych" kolesi reaguje jak byk na czerwony kolor. Zachowuj się normalnie. Nie bądź chamem, ale też nie przeginaj w drugą stronę, bo kobieta z góry zakłada, że czegoś chcesz.

Gość gość
Nie dobijaj mnie. Jak to w pracy było, wysmiała mnie przy wszystkich, bo jej nie odpowiedziałem na zboczone pytanie. dowiedziałem sie o tym od innej która... tez mnie wyśmiała mówiąc mi o tym.

Gość gość
Jak niby miałeś być miły nieodpowiadając na pytanie? O_o Trzeba było powiedzieć, że nie chcesz słuchać jej zboczonych gadek i żeby przestała pieprzyć i zawracać ci głowę, to by siedziała cicho. Ja stosuję taką metodę względem męskich współpracowników i od razu się zamykają. Jak cię zatyka lub robisz się speszony, to próbują obrócić wszystko w żart, albo zrobić z ciebie dziwaka. To norma kobiet w dużych korporacjach. Widać genderyzm zrobił swoje i teraz kobiety robią to co faceci...Następnym razem się postaw, albo nawtykaj jej, ale bez wylgaryzmów. Gdy się postawisz, mądrale zawsze się zamykają.

Gość gość
Ale masz się czym przejmować. Olej to. Musisz odpowiadać na durne pytania każdemu bo się boisz że cię ktoś wyśmieje? To śmiej się z niej, że jakaś ciekawa erotycznych wyznań, niewyżyta, czy coś. Też śmiej się głośno z niej, niech do niej to dotrze.