Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia322

Apteka Ziko

Polecane posty

Witam wszystkie panie. Piszę z zapytaniem odnośnie sieci aptek ziko. Może któraś z pań tu pracuje i zechciałaby się wypowiedzieć na temat ziko jako pracodawcy?

Kurczę, też chciałabym trafić na miły zespół, no ale zobaczymy jak to będzie.

A czy na początku są przeprowadzane jakieś szkolenia, czy od razu człowiek zostaje rzucony na głęboką wodę?

Tak, na początku będą jakieś szkolenia, więc niczego nie musisz się obawiać :)

Gość gość
aż boję sie odpowiedziec bo pytasz pań a ja panem jestem :P No więc pracowałem w ziko w krakowie,3 mc minimum ,potem na czas okreslony na rok i 1800 netto. Praca średnio cieżka,zespół bardzo spoko,zwolniłem sie i poszedłem pracować do konkurencji za 2600 netto i umowa na nieokreslony,pracy tyle samo z tym że zespół już nie ten ,kierowniczka jakaś total walnieta,czasami mam ochotę walnąc tymi ośmioma stówami i wracać do ziko

Elastyczne godziny pracy, godziwy zarobek. Czego więcej można chcieć od pracodawcy

Ja nie mam żadnych zastrzeżeń, bo w dzisiejszych czasach cięzko jest znaleźć pracę która daje radość, a ja uwielbiam kontakt z ludźmi, fajne współpracownice mi się trafiły oraz kierownictwo. Do tego mamy spora możliwość uczestnictwa w szkoleniach, więc do pracy przychodzę zawsze radosna :)

Gość IzaaS
Ja postanowiłam, że jeżeli jakaś praca nie będzie mi odpowiadała to od razu rezygnuję, bo nie mam zamiaru męczyć się przez tyle lat. Ale trafiłam do Ziko i od razu poczułam się u nich dobrze. Miło mi przyjęli, na początku bardzo pomagali, wypłata na czas, sprawiedliwe kierownictwo. I wszystko w należytym porządku :)