Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prostytutka może odmówić wykonania usługi

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie???

Gość gość
Oczywiście, że ma do tego prawo. Nie jest niewolnicą.

Gość gość
Szczerze, jebxe to, nie zamierzam nigdy placic za seks, tym bardziej jakiejs rozruxchanej dzixwce

Gość Laura2777777
Tak chyba, ze pracuje w burdelu to raczej nie bo wtedy jej sie dostanie od Alfonsa

Gość gość
Jasne, że tak. Tylko obleśni desperaci/praviki z tego forum twierdzą, że "każdy zasługuje na seks" - gów/no prawda, nie każdy, jeśli nie spodobasz się prostytutce to ta ma prawo odmówić :)

Gość prawictwo pospolite 193
ostatni post jest tak głupi , ze nie mam pytań.. Z tego wynika ze prostytutka ``zasługuje na seks`` bo ma klientów buahaha

Gość gość
Oczywiście, że ma. Jesli zażyczysz sobie usługę na którą ona nie ma ochoty, to g*wno możesz zrobić. Możesz co najwyżej poszukać takiej, która się na to zgodzi za odpowiednią sumę.

Gość gość
Oczywiście. Nie to, co matki polki, służki i niewolnice :D Do analu i połyku nikt nie zmusza, można się nie zgodzić, odwołać spotkanie, wyprosić klienta itp.

Gość gość
prawictwo pospolite 193 - sam jesteś głupi, pacanie. Czego nie rozumiesz w tym prostym stwierdzeniu? Im mniej atrakcyjny osobnik tym mniejszą szansę ma na seks, a może i żadną - prawo natury.

Gość gość
oho, pierwszy rozjuszony praviczek, boi się, że nawet dziffka nie będzie chciała mu dać :D:D ahahhahaah

Gość gość
usługi jako takiej raczej nie, ale np. rimdżoba może odmówić

ale o czym my tu rozmawiamy ? Od kiedy to prostytutka zasluguje na seks ? Przeciez nawet za darmo z bym nią nie chciał .. Nawet jakby mi dawała za darmo !. Dlatego ze moze mnie zarazić jakimś HPV , HIV , kiłą.. Taka prostytutka jak zrobi jej jakiś prawiczek minetę to niczym nie ryzykuje , bo szasna ze zarazi sie od prawiczka jakimś syfem są bliskie zero ..

Gość gość
Oczywiście, że może i odmówić usługi. Myślę, że mało która zgodziłaby się "obsłużyć" śmierdzącego żula.

Gość gość
jeżeli kiedykolwiek postanowiłabym świadczyć usługi seksualne za kasę to wybierałabym tylko tych atrakcyjnych :classic_cool:

nawet jakby dziwwka mi za darmo dawała albo nawet płaciła za loda , to i tak nie chciałbym zeby zrobiła mi loda .. Brzydzi mnie to, a poza tym przerażają mnie te choroby . NAwet mam obawy przed lodem w gumce.. Jakbym sie czyms zaraził to nie miałbym kasy na leczenie bo nigdy nie pracowałem

czytałem kiedyś ze 90 % prostytutek robi loda bez gumki ale seks uprawiają w prezerwatywie

Gość gość
16:15-pobożne zyczenia, Ci atrakcyjni to maja za darmo kolejke dziewczyn, wystarczy im pojsc do klubu i juz to po co maja placic?

Gość gość
No ok, ty byś nie chciał niczego od prostytutki, ale prostytutka też ma prawo "nie chcieć" i odmówić jeśli jakiś klient jej się nie spodoba, tyle.

Gość kinga24waw
mnie nieraz się zdarza odmówić, listę powodów dla których to robię, czyli odmawiam zamieściłam na swoim profilku na randkujmy.pl

Gość gość
wasza pogarda dla prostytutek jest odrażająca

Gość gość
A CO? ODMÓWIŁAŚ I MASZ WYRZUTY?

Gość gość
gość dziś - kolejny desperat i pasztet, który boi się, że nawet prostytutka mogłaby go nie zechcieć? :) w różnych kręgach się obracam i nie raz miałam "niemoralne" propozycje od tych atrakcyjnych, choć nie skorzystałam ja akurat wiem, że faceci myślą kootasami i choćby mieli powodzenie u wielu to są w stanie zapłacić lasce, która im się spodoba, a która jest niechętna

Gość gość
nie może :D

tylko dziewicy pozwoliłbym dotknąc mojego członka .. Pod warunkiem zeby była szczupła i nie straszyła

Gość gość
Jeżeli pani taka odmówi klientowi, to ten przecież może udać sie do konkurencji. Zatem, rzadkością jest aby odmamiały nawet jeżeli klient życzy sobie różne udziwnienia. To wszystko kwestia finansów i dogadania sie. :)

Gość gość
"A CO? ODMÓWIŁAŚ I MASZ WYRZUTY?" a niby z jakiego powodu ma mieć wyrzuty ???? :D

Gość gość
to prawda , nawet jesli jedna odmówi to mozna isc do innej A prostytutki dają prawie każdemu nawet menelom .. O ile nie śmiedzą

Gość gość
" Zatem, rzadkością jest aby odmamiały nawet jeżeli klient życzy sobie różne udziwnienia." nie, nie jest rzadkością, sporo np. nie zgadza się anal itd. ale dalej zakrzywiaj rzeczywistość praviku 🖐️

Gość gość
Prostytutka nie oczekuje od ciebie seksu tylko pieniędzy. Więc to czy zasługuje na seks czy nie nie ma znaczenia. Ona czuje takie samo obrzydzenie do ciebie.

miałem kiedyś oferte ( ale nie od prostytutki ) dziewczyna z mojej klasy proponowała mi loda .. Ale odmówiłem jej bo była otyła