Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prostytutka może odmówić wykonania usługi

Polecane posty

Gość gość
"A prostytutki dają prawie każdemu nawet menelom .. O ile nie śmiedzą" nie myl tirówek z np. studentkami z roksy albo z tymi, które szukają sponsorów sorry, ale to dwa różne "poziomy"

Gość gośćzsdfgh
gość dziś jeżeli kiedykolwiek postanowiłabym świadczyć usługi seksualne za kasę to wybierałabym tylko tych atrakcyjnych gdzie ty masz mózg? :D widać żeś pusta jak dzban atrakcyjni faceci nie muszą chodzić na prostytutki bo zawsze znajdą chętną która da za darmo

Gość Laura2777777
Ja bym nie mogła być prostytutką, sorry.. Chociaz miałam propozycje sponsoringu, ale nie poszłabym na coś takiego. Wg mnie faceci mysla o takich kobietach, ze sa szmatami bo co moga innego myslec Mam faceta co niezle zarabia ale sama tez pracuje chociaz nie musze, robie to z ambicji, chce byc jego przyjaciolka i kobieta, a nie jego d****a

Gość gość
Dokładnie. Są prostytutki i prostytutki. Są takie, które zrobią wszystko dla kasy i z każdym, a są i takie, które skrupulatnie dobierają sobie klientelę. I teoretycznie każda może odmówić, jeżeli nie jest pod rządami jakiegoś alfonsa.

Gość gość
a

Gość gość
pisząc o "atrakcyjnych" mam na myśli takich dla mnie w miarę atrakcyjnych, a nie jakichś przystojniaków jak z okładki :)

Gość Laura2777777
Poza tym to musi być okropne dla tych dziewczyn, raz przyjdzie gość i je przeleci, potem dla odmiany pojdzie do jej koleżanki po fachu, potem wroci do żony i po drodze jeszcze przeleci 5 innych... ja dla faceta wole być tą wyjątkowa ,a nie jakas tania d***** Nie mowiac ,ze żałosne, ze marzycie o bogatych sponsorach i przystojnych, a realia sa takie ze oni moga miec ladnych dziewczyn na peczki za darmo bo faceci nawet przecietni nie maja z tym problemu

Gość Laura2777777
Na studiach miałam taką koleżankę co szukała "sponsora" przez internet. Uwierz mi ,ze wiekszość tych facetow z wygladu to była porażka nie mówiąc już, że naprawdę bogatego faceta cięzko znaleźć, ona opowiadała jak jej najpierw oferowali po 2,3 tys na miesiac ,a potem sie okazało że przyjeżdzali przecietni faceci, przecietnymi samochodami i chcieli pierwszy numerek za 200 zł. Tak zwykle jest, bogaci i przystojni sponsorzy najczęściej są w filmach, a jeśli nawet są to przebierają w ofertach bo takich chętnych dziewczyn jest wiele i brzydkie nie są

Gość gość
moze,kazda ma inny serwis/predyspozycje.i nie ma czegos takiego jak alfons,chyba ze mowicie o rosjankach czy bulgarkach sprzedanych na ulice.

Gość gość
jeśli myślicie, że przystojni i bogaci faceci nie chodzą na dzi/wki to się mylicie

Gość Laura2777777
A nawet jak przyjedzie jeden przystojny i bogaty na uluś tam brzydkich to jaka ta prostytutka ma mieć z tego satysfakcje?

Gość prawictwo pospolite 193
a prostytutki to niby ładne są jak Miranda Kerr ? Większośc nie grzeszy urodą twarz mają przeciętną jak Katarzyna Waśniewska na pewno na ulicy by sie nikt za taką nie obejrzał

Gość Laura2777777
Poza tym jak nawet ( co jest w Polsce trudne) znajdzie sie tego bogatego i przystojnego sponsora to po pierwsze samej trzeba wyglądac jak modelka i nie tylko wygladac,ale i cos soba reprezentować, a po drugie takich dziewczyn to on moze być kilka i zwykle tak jest Chciałybyscie być jedna opcja z kilku? Taka dla zabicia czasu? A innego wieczoru by mogl odwiedzic wasza kolezanke rownie ladna

Gość gość
coby nie mówić to jednak istnieją "ekskluzywne" prostytutki, które liczą sobie kilka tysi za noc i jakoś na brak klientów nie narzekają...

Gość gość
Chciałybyscie być jedna opcja z kilku? Taka dla zabicia czasu? A innego wieczoru by mogl odwiedzic wasza kolezanke rownie ladna no to wiadomo .. Jak facet ma pieniądze jest bogaty to często jest rozwiązły .. Biedni ludzie często tworzą pary na całe życie , a bogaci mają po kilka żon .. TAka jest prawda . Bo jak żona przekroczy 40 -tke to poszuka sobie młodszej ..

Gość gość
każdy bogaty myśli , że złapał życie za jaja .. Pieniądze sprawiają , że człowiek myśli tylko o sobie Żona modelka się zestarzeje , to pójdzie do młodszej . Co robi Władimir Putin ? rzucił zone dla młodej 25 letniej kochanki i wziął z nią slub .

Gość Laura2777777
16:59- jak się zakocha naprawdę i to będzie kobieta jego zycia to niekoniecznie

Gość gość
Zapytaj Ryszarda Kalisza