Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale z farny gruba raszpla się zrobiła

Polecane posty

Gość gość

masakra, talię to już całkowicie zalał jej tłuszcz :O a taka ładną i zgrabną dziewczyną była

Gość gość
Ale buzię ma ładną . Widocznie jej taka figura odpowiada .

>>>ale z farny gruba raszpla się zrobiła<<< x stwierdził z radością PASZCZUR urody i talentu zupełnie pozbawiony :P :P :P.

Gość gość
misio, wypier/dalaj chory dewiancie i fanatyku grubych bab każdy iwe, że lecisz na wieloryby, nie musisz na każdym temacie tego podkreślać chory kretynie :O

Gość gość
Fakt,cielsko jak u słonia. Nie wiem jak można się tak zapuścić. Chociaż z tego co wiem to się próbuje odchudzić.

Gość gość
Bo sam jest otylym wielorybem.

Jeden DEBIL - PASZCZUR :P, x a 3 posty napisać musiał :P :P :P.

Gość gość
A ty spasly misio to moze model? :D opasly paszczur

Gość gość
farna sama w wywiadzie przyznała się, że się zapuściła i że żarła bez opamiętania przynajmniej jedna nie tłumaczy swojego grubego doopska "chorobą" czy "stresem" :) i za to ma ode mnie plusa

Gość gość
No jest gruba ale i tak ladna i super spiewa ja ja lubię

Gość gość
Kobietami w ogóle jest ten problem ze z powabnych nastek zamieniają się w trzydziestki

Gość Laura2777777
Ona pewnie jeszcze schudnie, z tego co zauwazylam ma spore wahania wagi raz tyje, a raz chudnie

Gość gość
Ja też twierdzę, ze wygląda grubo, jak taka typowa "baba" a nie jak młodziutka kobieta. Nie wiem dlaczego teraz tak się gloryfikuje te pseudo "kobiece" kształty, a szczupła to jużnie prawdziwa kobieta? Kiedyś większośc młodych kobiet była szczuplutka co często się widzi na starych zdjęciac, że gruba ciotka Jadzia w młodości była niezłą szprychą. Idiotyzm, ze lepiej mieć figurę jak teraz Farna niż jak np. Mila Kunis (czy innenp. Wendzikowska która jest krytykowana na pudlu, ale figurę ma jak marzenie, większosc babek by sięznią zamieniło na nią, ale oczywiscie farna lepsza i na nią złego słowa nie powiedzą).

Gość gość
Kobietami w ogóle jest ten problem ze z powabnych nastek zamieniają się w trzydziestki x O tym pisałam, problem w tym, że ona jest jeszcze bardzo młoda, kobiety tyją głównie po ciąży, jednej, drugiej, gdy zbliżają się do 40... Ale regułą to nie jest, moja mama zawsze była szczupła i jest do tej pory, nawet w ciąży przytyła tyle co "z urzędu" i nadal jest taka sama mimo, ze już po 50. Można.

Gość gość
ona jest paskudna,ma wiejską gębe he

Gość gość
Ja zachwytów nad jej urodą nie zrozumiem nigdy :D.Nie powiem, ze jest brzydka, ale widać bez makijażu jaką ma "nalaną" twarz, małe usta, małe oczy, małe zęby,dobrze, ze nos też mały to ją ratuje. Jest skrajnie przeciętna a wielu piszę, ze "śliczna", "piękna", wymieniłabym z 20 polskich lasek na szybko, które są od niej 100 razy ładniejsze i ciekawsze. W dodatku głos ma ściśnięty jak śpiewa na żywo i głównie się drze, nie cierpię jej słuchać. Taką to mamy Adele w Polsce...