Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec mnie zlal

Polecane posty

Gość gość
Ha ha dziewica jestem drogi kolego Rozrabialam troszke , a wy moze nie ?? Ok nazbieralo mi sie grzeszkow no kurcze ale co teraz zrobic ojciec juz poszedl spac a z matka nawet nie matka nie bede gadac to jest moja macocha , ona nie spi powiedziala ze potem zajrzy do mnie tylko po co ....co mam jej powiedziec

Gość gość
Bardzo dobrze zrobił. Ma jaj facet, a nie jakaś lewacka p**deczqa czy patologiczna mamulka, której dzieci wychowuje ulica.

Gość gość
to lepiej znajdź sobie chłopaka który w końcu cię rozdziewiczy nie uważasz, że już najwyższy czas ? twoje koleżanki już na pewno mają pierwszy raz za sobą, a ty co, jakaś inna jesteś ?? 19 lat i dziewica, zaraz padne :) Za to byś nie dostała manta od ojca

Gość gość
Ale ci wali , ha ha Powiedz lepiej co powiedziec mojej macosze, ona wszystko papla ojcu i trza z nia gadac jakos normalnie ale ja czasem z nia sie kloce i mysle ze teraz do tego nie dojdzie

Gość gość
pogadaj z nią i obiecaj, że będziesz już grzeczna. Przeproś i tyle. Przecież nie zostawią cie samej, co najwyżej mało kasy dostaniesz na wyjazd

Gość gość
Powiedz jej ze zalujesz, i ze przepraszasz i tate tez przeprosisz jutro i ze to glupie bylo co zrobilas,tyle chyba starczy, a co do ojca to wszystkie wypowiedzi sa za tym ze zrobil wlasciwie , widac nie docieralo nic do ciebie ze az tak sie wkurzyl bo napewno nieraz z toba rozmawial :) dobranoc

Gość gość
i pamiętaj, że trzeba będzie za niedługo przeżyć ten pierwszy raz z chłopakiem :D Jest fajnie zobaczysz, że ci sie spodoba :)

Gość gość taki sobie
A dla mnie ten twój ojciec to wiejski głupek. Nasłuchał się o narkotykach .... a może sam nieraz pałę zalał alkoholem i dobrze było. A ja mam ochotę zapalić trawkę z własną z córką

Gość gość
a ja ci współczuje je*any degeneracie jak chcesz z własnym dzieckiem ćpać. Patologia i tyle

Gość gość
ten ojciec jakiś durny że bije 19-letnią dziewczynę i jacyś popier/doleni są ci co wtórują temu ojcowi :O dziewczyna jest pełnoletnia i może brać co chce, głupie papierosy są już bardziej szkodliwe niż trawka robić taki raban o durną trawkę, masakra

Gość gość
I co gadalas z matka ?? Jak poszlo ?? Uratowalas wakacje ?? :)

Gość gość
To nie matka tylko macocha, gadalam z nia prawie godzine ,jutro mam gadac z tata powiedziala ze udobrucha ojca co do wakacji ale musze przysiac ze nie biore niczego i musze robic testy :( Ja nie biore nic ale oni mi nie wierza ok zrobie test niech sprawdza ze mowie prawde , teraz mzsze isc spac za duzo wrazen dzieki za odpowiedzi , dam znac jak wszystko poszlo , jak kogos to interesuje to sie dowie jak sprawa potoczyla sie :)

Gość gość
zapytaj tatusia czy podjarał sie tym jak lał cie. Masz 19 lat i pozwalasz na takie rzeczy ?

Gość gość
Pisała że ojciec ogólnie jej nie bije... To że jest dorosła nie znaczy że może sobie na wszystko pozwalać(tzn może ale nie tak by wynikały z tego problemy). To że chciała raz zapalić "nieszkodliwą"(zdziwiłabyś się co w tym g*****e co w Polsce sprzedają jest) trawkę nie znaczy że jest ćpunką(tak samo jak to że na weselu kumpla wypiję nie znaczy że jestem alkoholikiem). I dlaczego namawiacie dziewczynę do seksu(pewnie prawiczki)? Zrobi to jak będzie chciała. Wgl co to za argument że pewnie sam pije alkohol? Owszem też jest zły ale przynajmniej nie grozi za niego odsiadka.

Gość gość
A tak wgl to powodzenia z sytuacją jak miałem 14lat miałem podobnie(z tym że naprawdę paliłem trawkę, później uznałem że to jest c*****e i służy tylko do szpanu), z biegiem czasu wszystko jest ok(mi pomogły testy na których wyszedłem na czysto) :)

Gość gość
Koleżanko dziewico, pisz jak z tym wyjazdem do ciotki.

Gość gość
autorko pisz ja się sprawa skończyła