Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze pracowac

Polecane posty

Gość gość

Nienawidze pracy, tak ogolnie jakiejkolwiek. Gdyby sie dalo nie wychodzilvym z domu, bo ludzi tez nie cierpie. Chce stac sie kanapowym bytem swojego mieszkania!!!!!

Gość gość
Spoko. Większość ludzi nie lubi swojej pracy, tylko kłamią, że lubią, często żałośnie zasłaniając się przy tym "ambicjami".

Gość gość
większość ludzi nie lubi swojej pracy BO ZA MAŁO ZARABIAJĄ!!!

Gość gość
ja lubię swoja pracę - siedzę na kanapie jak złapię towar to po niego pojadę, potem wystawie i sprzedam i kasa leci, nie przemeczam sie za bardzo, ale troche zeszło zanim na to wpadlam

Gość gość
jesteś dilerem?

Gość gość
ja lubilam swoja prace, poki dyrekcja nie postanowila zrobic z nas wolow roboczy dokladajac coraz wiecej obowiazkow (z ktorych wyszlo, ze robimy 5 roznych, osobnych etatow) a placi minimalna. cale szczescie moj maz zmienil prace i nie musze pracowac ;) ale przyznaj sie do tego glosno, ze maz zarabia a ty z wyboru siedzisz w domu, to ludzie maja ochote pogrzebac cie zywcem :O nie wazne, ze w pracy sie wykanczasz fizycznie i psychicznie, wazne by je/bac bo tak trzeba, chocby za minimalna kiedy maz zarabia 4x twoje minimalne :O

jasne każdy sądzi po sobie ja lubię swoją pracę z małymi wyjątkami, kiedy ludzie w niej mnie wkurzą ale jest takich niewielu, co przy 170 pracownikach firmy jest i tak ok nie zarabiam kokosów ale i nie męczę się jakoś specjalnie robię to, co lubię i jest ok jedyny poważny minus - musze wcześnie wstawać i dojechac do roboty 50 km

Gość gość
ja w sumie też nie narzekam pracuje od 7 do 15, 5 dni w tygodniu. Zbytnio się nie przemęczam, czasem jest trochę nerwowo, ale nie narzekam.

Gość gość
nie, nie jeste dilerem:)

Gość gość
"nie wazne, ze w pracy sie wykanczasz fizycznie i psychicznie, wazne by je/bac bo tak trzeba, chocby za minimalna kiedy maz zarabia 4x twoje minimalne" x Dokładnie. To jest zwykła zazdrość o to, że nie każdy musi tyrać jak oni. Polaczki chciałyby aby każdy tak męczył się i tyrał w pracy. Ale tylko polaczki tak mają. Na zachodzie nie ma takiego głupiego parcia na to byleby tylko pracować.

Gość gość
ale na zachodzie ludzie, którzy nie musza pracowac staraja się jednak zrobić coś pozytecznego dla innych, rozwijac sie, to stracone zycie jest na czyims utrzymaniu, wygodne, nie powiem, ale jaki jest jego sens?

Gość gość
Jak mam lubić moją pracę jak ten skórwysyn pracodawca płaci mi 1/5 z tego co powinien? I jeszcze grozi mi tym, że na moje miejsce czekają tysiące innych, którzy będą pracować jeszcze taniej niż ja. A ja z*********m jak biały murzyn.

Gość gość
gość dziś ale na zachodzie ludzie, którzy nie musza pracowac staraja się jednak zrobić coś pozytecznego dla innych, rozwijac sie, to stracone zycie jest na czyims utrzymaniu, wygodne, nie powiem, ale jaki jest jego sens? --- a kto powiedzial, ze tutaj kazda kobieta ktora nie pracuje tylko siedzi i gapi sie w tv??? ja mam swoje pasje, ktore dzieki temu, ze nie musze poracowac moge rozwijac! i nie mam dzieci, jezeli ktos zaraz sobie pomysli, ze skupie sie nawychowaniu dzieci by spelnialy w przyszlosci moje ambicje :P

Gość gość
Nie masz dzieci i nie pracujesz? Siedzisz w domu sama całymi dniami? Szacun :D