Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę facetów,to wszystko przez nich

Polecane posty

Gość gość

spieprzyli mi życie,przez to jestem zgorzkniała, nie mam znajomych zawsze byłam przez nich traktowana jak ścierwo i przez nich odsunęłam się od ludzi,boże jak ja ich nienawidzę.

Gość gość3333
oj tam,chodz sie przytulimy na zgode :*

Gość gość
Przez to,że byłam traktowana jak ścierwo nie potrafię wybaczyć,do usranej śmierci nie wybaczę aż pewnego zakichanego dnia uduszę się tą pieprzoną nienawiścią i zdechne.

Gość gość
ale napiszesz coś wiecej czemu cie źle traktowali czy tak tylko chcesz sie wyżalić ?

Może idź do psychologa, bo tu jakiś głębszy problem widzę.

Gość gość
Chociażby to,że jak miałam kilkanaście lat jeden facet zmusił mnie do tego,żebym sie patrzyła jak się masturbuje,że do każdej szkoły do jakiej chodziłam chłopcy okazywali mi swoją nienawiść do mnie(np. rzucano do mnie kamieniami) a teraz mówią mi cześć jakby nigdy nic się nie stało ale ja to wszystko pamiętam,jest jeszcze pare rzeczy o których chciałabym zapomnieć ale kuźwa się nie da,Przez to,że mnie tak nienawidzili ja zaczęłam ich nienawidzić ,zatraciłam sie w tym wszystkim. jestem zgorzkniała,nie potrafię żyć normalnie. Praktycznie co chwilę rzucam prace,odsunęłam się od wszystkich znajomych i coraz bardziej się zatracam w tym wszystkim bo nie potrafię wybaczyć.

Gość gość
ok napisałaś jak cie traktowali, ja chciałabym wiedzieć czemu, czym im zawiniłaś

Gość gość
Bo istnieje

Gość gość
bo jesteś gruba ? to nic dziwnego