Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunatyczna grafomanka

Dziś miałam piękny sen.

Polecane posty

Gość lunatyczna grafomanka

Ale zanim się położyłam spać zrobiłam następujące ćwiczenie. Wyczytałam je w jakimś poradniku u siostry. Siostra ma trochę bzika na punkcie wschodnich medytacji, wchodzenia w trans i takie tam. Raz nawet mi chciała zrobić coś w rodzaju hipnozy ale przerwałam w połowie, bo mam wrażenie, że dziewczyna igra z ogniem. No wiecie, zaczęło mi się coś dziać ze świadomością, kiedy ona odliczała i odliczała. Najpierw pociemniało w oczach, a potem... Sama jednak nie jestem pewna, czy to pociemnienie nie było wynikiem zbyt szybkiego oddychania. Pamiętam jak kiedyś u lekarza dostałam polecenie głebokiego oddychania i już po kilkunastu takich głęęęębokich oddechach na całe płuca poczułam, że też mi ciemnieje w oczach. Zresztą, nieważne. Ale zjechałam w tematu. Dobra, miało być o śnie. A jeszcze wcześniej o tym ćwiczeniu. Tu mała dygresja, że ja nigdy wcześniej nie ćwiczyłam żadnej gimnastyki więc jak siostra przyniosła mi tę książkę do świadomego śnienia z tymi rysunkami ćwiczeń, które ponoć należy regularnie wykonywać, to... Sorka, czajnik gwiżdzę! Zresztą, niech gwiżdżę. Chuj mnie obchodzi cisza nocna. Bardziej mnie zastanawia jakim cudem chce wam się czytać prawie o północy moje piertolenia o moim śnie. Nie lepiej samemu się położyć i coś śnić? Taki właśnie był mój sen. Że ja sobie coś stukam w klawiaturę, w banda debilek to czyta.

Szkoda, że tak szybko skończyła się twoja inwencja twórcza;).

Gość gość
Z******ty sen az mam erekcje :)