Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podziekował mi za spotkanie tym razem. Myślicie, ze tooznacza koniec?

Polecane posty

Gość gość

Facet zawsze przez 18 spotkan nastepnego dnia mi dziekował za spotkanie nastepnego dnia i prosil o nastepne. Taki grzecznosciowy sms Wczoraj mi nie wyslalal takiego smsa chyba pierwszy raz smutas.gif To wg was oznacza koniec? Na spotkaniu wydawało mi się, że było milo, nawet wydawal mi sie czuly i wesoly, ale nie wiem... Są takie dni ,że czasem się nie odzywa, ale zawsze dziekował po spotkaniu. Co prawda cos przebakiwał o nastepnym, tzn, że "nastepnym razem to musi mnie zabrać gdziestam" i dziekował mi za spotkanie jak mnie odwoził do domu, ale nie wiem...

Gość gość
Może czeka na twój ruch? W sumie tylko on proponuje spotkania.

Gość gość
No w sumie tylko on sie odzywał pierwszy po spotkaniu, ale zawsze po takim pisał coś w stylu " Dzin, dobry, dziękuje za wspaniały dzien i prosze o taki nastepny.."itd, zawsze przez te 17 wcześniejszych spotkan, teraz było 18 spotkanie w ciagu kilku miesiecy bo nie mozemy sie bardzo czesto widywac np codziennie Jak wracaliśmy to wydawał się bardzo miły dla mnie, czasami wlasnie był mniej miły, a tu ciagle mnie trzymał za rękę w czasie jazdy, itd bo wracaliśmy z wycieczki. W sumie to wydawało sie wszystko ok i byłam pewna prawie ,ze mi napisze smsa Ale jak mowie sa takie dni, ze czasem sie nie odzywa, tylko dlaczego nie odezwał sie wczoraj akurat? Może czyms sie do mnie zraził? Chyba nie miał czym bo ładnie wygladałam ( sadzac po tym, ze inni sie za mna ogladali),śmialiśmy sie żartowaliśmy, seks był wydaje mi sie fajny, nie wiem co moglo pojsc nie tak...

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Zona mu nie dala wyslac sms, bo go zaciagnela do lozka. czy ty naprawde musisz analizowac kazdy jego ****** gest? Przeciez ci wyraznie powiedzial, ze on chce tylko seksu, a ty od pazdziernika jak niedorozwinieta zakladasz tematy. W zeszlym tyg juz ponic mialas sie z nim nie spotykac, bo malo ze zaczal traktowac cie tak jak na to zaslugujesz, czyli dawaac pieniadze, to zaczal bardziej cie olewac. ... No, ale czego sie po tobie spodizewac jak ty masz caly czas nadzieje, ze on cos do ciebie czuje.

Gość gość
no mam nadzieje bo wydaje sie na tych spotkaniach czuly i w ogole, a potem nie olewa...na poczatku tak nie bylo

Gość gość
No, ale czy ty rozumiesz, ze on ci mowi te czule slowka tylko po to zeby cie zaciagnac do lozka??? Przeciez sam ci to powiedzial!!! Dziewczyno obudz sie, bo inaczej zostaniesz stare panna z latka prostytutki. czy nie fajnie by bylo miec normalnego chlopaka z ktorym mozesz isc czy nawet tylko pokazac znajomym? czy nie fajniej by bylo miec kogos tylko dla siebie i na codzien? kogos kto by ci mowil i okazywal, ze ci kocha. A ty polecialas na slodkie slowka starego dziada i mimo ze ci powiedzial, ze sie z toba spotyka tylko na seks i ze nie zostawi zony...Powinnas byla to uciac juz w pazdzierniku, bo tylko cierpisz. Zle sie z tym czujesz, ze ci zaczal placic, no ale moze tobie o to chodzi...

Gość gość
Za co ma tobie dziekowac - ty w koncu tez na tym spotkaniu skorzystalas - moze tez powinnas podziekowac za seks i orgazm

Gość Taki_jeden_964
Za co ma tobie dziekowac - ty w koncu tez na tym spotkaniu skorzystalas - moze tez powinnas podziekowac za seks i orgazm x Co was obchodzi co robili na spotkaniu. Może nie za seks ale za spotkanie faktycznie sama mogła podziękować. Ja też czasem podziękuję czasem nie. xxxxx "czy ty rozumiesz, ze on ci mowi te czule slowka tylko po to zeby cie zaciagnac do lozka?" x Odbiło wam z tym seksem. Że wasi faceci tak robią to nie znaczy że każdy.

Gość gość
Ale my znamy autorke i facet jej sam powiedzial juz na poczatku, ze chodzi mu tylko o seks, bo on od zony nie odejdzie, bo ja kocha!

Gość gość
09;58- wiesz ,ze nie o kase mi chodzi, nawet bym nie wziela od niego tych pieniedzy... Pewnie ,że byłoby fajniej miec kogos takiego z kim byłabym w normalnej relacji, ale niepotrzebnie zaczelo mi wlasnie na nim zalezec... nie wiem dlaczego tak ejst, na spotkaniach wydaje sie ,ze jest super, ze jest czuly, ze cos do mnie czuje np po jego dutyku spojrzeniu, a potem mnie olewa... Co innego gdybym nie czula tej chemii miedzy nami ,ale mnie sie wydawało ,że ona jednak jest...

Gość gość
No, ale ile chcesz to ciagnac? Przeciez on zony nie zostawi, to jaki to sens? Poza tym jest duzo starszy, moze to wlasnie to ci imponuje? Nie jestes DDA?

Gość Taki_jeden_964
Takie dobieranie do głowy normalne. Też sobie różne dziwne rzeczy dobieram. Ale kobieta też czasem może podziękować czy wyjść z inicjatywą.

Gość gość
Nie , nie jestem DDA, choć pochodze z rozbitej rodziny i ogolnie dziecinwto mialam takie sobie, nieudane delikatnie mowia, ale to juz przeszlosc

Gość gość
No wiem, ze kobieta czasem powinna,ale ja mu nie chce sie narzucac...

Gość Taki_jeden_964
Typowo babskie. A to tylko facet ma się narzucać? My też możemy czasem tak pomyśleć, że nie chcemy być ciągle natarczywi.

Gość gość
No to mzoe faktycznie ty w nim widzisz ojca. Powinnas moze pomyslec o wizycie u psuchologa, bo widac ze brakuje ci milosci i zadowalasz sie ochlapami. no i nie napisalas, ile czasi masz to zamiar ciagnac? Dlaczego nie chcesz znalesc normalnego chlopaka? Myslac caly czas o nim zamykasz sie na nowe relacje.

Gość gość
Taki jeden- hmm nie wiem moze i racja, ale ja sie w tej relacji jakos boje okazywac czesto inicjatywe, moze to glupie, ale jako tak jest. Boje sie, ze go wtedy strace Ile czasu mam zamiar to ciagnac? nie wiem, jeżeli on bedzie mnie olewał to raczej niedlugo bo nie wytrzymam tak dlugo :(

Gość Taki_jeden_964
A czemu nienormalny ? nie widzę nic złego w nim.

Gość gość
Kochaniem mam tu wkleic twoje tematy z lutego jak to juz zz nim niby zerwalas? Co chwila piszesz, ze to juz koniec, bo cie olewa. Prawda jest taka, ze on sie toba nie interesuje dopooki go nie swedzi, jak ma ochote na seks z toba to wtedy sie odzywa i tak bylo od poczatku. moge tez wkleic tematy z pazdziernika. Wiec jak mozesz pisac, ze jak cie bedzie olewal to nie dlugo?

Gość Taki_jeden_964
Stracisz go bo mu podziękujesz albo zaprosisz raz gdzieś? Nie rozumiem kobiet. My też chcemy czuć że wam na nas zależy. Olewając chłopa nie boisz się że go stracisz ? że pozna inną która będzie nim bardziej zainteresowana. Jeśli faktycznie uprawiacie seks (jak napisałaś) to już poważna sprawa i jesteście na bardzo zaawansowanym etapie. To już nie poznawanie się i gierki. A sms'a nie chcesz napisać.

Gość gość
Taki jeden - czy ty nie czytasz ze zrozumieniem, ze facet ma zone!!!

Gość Taki_jeden_964
Gdzie autorka tak napisała ?

Gość gość
Akurat autorka osobiscie nie napisala, ale ze znamy autorke juz kawal czasu to wiemy, zreszta moze sama napisze. Przeczytaj post autorki z 10:15.