Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

troche sie boje bo myśle o śmierci przed snem

Polecane posty

Gość gość

jak się kładę spać to myślę sobie że jestem w trumnie, już tam w ziemii.... przeraża mnie to.

Gość gość
to nie myśl o tym :) jak twoje cialo bedzie w trumnie nie bedziesz sie tym przejmowala. pomysl o czyms miłym zamiast sie zadręczać ;)

Gość gość
A ja będę w trumnie bo się musze zabic i nie mam wyjscia i mnie to cieszy bo mohe życie to udreka i nie mam szansy tego zmienić. A kiedyś tez balem się ze umre a teraz tego pragne

Gość gość
ja też ciągle myślę o śmierci, swojej, swoich bliskich. aż mnie dusi w gardle ze strachu jak o tym myślę. wierzącym jest łatwiej, ja niestety wiem, że nic dalej już nie ma.

Gość gość
wierzącym jest łatwiej? chyba raczej trudniej,bo boją się piekła albo reinkarnacji,że sie wcielą w kogoś np chorego i biednego. A jak ktoś jest przekonany,że po śmierci nic nie ma to nie boi sie posmiertnego cierpienia,bo wie,ze smierc to tylko ulga i sen,spokój. Nie wiem jak sie mozna bać nicości? ja wiem,ze po smierci jest dalej zycie,ale chwilami czuje sie przez to dziwnie..a taka nicość,nic w niej przerażającego nie ma..

Gość gość
można się bać. ja się boję, że zostawię bliskich.

Gość gość
bliscy sobie bez ciebie poradzą, nie martw się :D