Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent to prezent ?

Polecane posty

Gość gość

hej. niedługo moj maz ma urodziny. pierwszy raz zaplanowaliśmy cos większego bo więcej znajomych ma z pracy do zaproszenia i w domu byśmy się nie zmieścili za bardzo poza tym nie lubię tego całego szykowania a potem sprzątania po wszystkich wszystkiego. mąż sobie wybrał chiński bufet i w ramach prezentu zaoferowałam się to sfinansować plus zamówiłam mu tort. od kilku dni jednoznacznie jednak mąż podowiada mi co by chciał dostać na urodziny. i trochę zglupialam bo nic mu juz nie zamierzalam kupować. cała impreza i tort to i tak sporo. powiedziałam mu że przeciez juz ma ode mnie prezent --- te urodziny a on ze no tak ale prezent to prezent. nic z tego nie rozumiem i naprawdę nie bardzo wiem czy mu coś jeszcze kupić czy nie no i nie ukrywam ze zła na niego jestem.

Gość gość
nie jesteś zazdrosna kotku że przyjdą też koleżanki z pracy Twojego męża? całusy w ci.pkę

Gość gość
Dziwnego masz męża

Gość gość
nie jestem zazdrosna bo to głównie koledzy z żonami. poza tym bardziej chce mieć z glowy w sensie zjeść napuc sie i spokojnie wrócic do czystego domu :)

Gość gość
autorko tematu, często dajesz mężowi bez gumki w ci.pke?