Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkaolewka

Czy olewanie faceta działa?

Polecane posty

Gość gość
artykuł nie jest wyrocznią, ale oczywiście kilka ciekawych rad i może wyjaśnień, dlaczego faceci zwalniają i dlaczego nie zawsze się trzeba tym przejmować: "Mężczyzna, zanim zdecyduje się z tobą być, zbliża się i oddala. Gdy zasypiesz "fosę", która was oddziela i którą on potrzebuje pokonać, by zdobyć twoje serce, w tej batalii odniesiesz porażkę." http://sympatia.onet.pl/tips/jak-zatrzymac-przy-sobie-mezczyzne,5444532,advice-detail.html x nie mylić z olewaniem, drogie panie :)

Czasem działa ale nie zawsze bo facet może się wkurzyć i facet może przede wszystkim już się o was nie starać bo będzie miał za dużo tego ciągłego nudnego olewania. No oczywiście to jest trochę takie naciągane mniej więcej ale jest to właśnie takie normalne do przyjęcia.

Gość gość
Jak jest niezainteresowany to nawet powiększenie cycków nie zadziała.

Gość gość
Jeżeli dla faceta jest kobieta fantastyczna to olewanie wprowadzi faceta w kilkudniowy maraton picia alkoholu. Jeżeli jest kobieta średnia facet się tym nie przejmuje. Jeżeli kobieta jest beznadziejna facet się cieszy że zrobił dobry uczynek :)

Gość ewkaolewka
Gosc 16:22 i co jestes z nim czy okazalo sie ze mial cie gdzies?

Gość gość
co ma byc to bedzie.

Gość gość
jak mu bardzo zalezy to dziala

Gość gość
ja bym dla niego zrobila wszystko.

Gość gość
jak facet jest mily to ja tez.

Gość gość
nie lubie jak ktos mi sie narzuca.

Gość gość
moze on lubi takie chamskie.

Gość gość
kazdy lubi co innego.

na mnie nie dziala w ogole, choc oczywiscie mi przykro, ale znam kobiety i przyatakuje wtedy kiedy bede chcial, zeby pokazac kto tu rzadzi... :P kazdy zolnierz musi czasem wycofac sie na z gory upatrzona pozycje :P zebrac amunicje, czasem wystrzelac sie tez do innego przeciwnika, aby ponownie przejsc do ataku :D:P hehe

Gość gość
kazdy jest inny.

Gość gość
Ja gość z 16 22 Nie jestem z nim. Wkurzyło mnie jego zachowanie i zaczełam olewać, czyli robiłam to czego nie powinnam. Jestem z siebie dumna, bo miałam go dość tak mnie wkurzył. Mam honor. Nie pozwolę żeby facet mnie w ten sposób traktował.

Gość ewkaolewka
Tak sobie teraz pomyślałam, że moze znalazł inny obiekt zainteresowania i mu przeszło zwyczajnie, szkoda że mi nie :/

Gość gość
gość dziś Jeżeli dla faceta jest kobieta fantastyczna to olewanie wprowadzi faceta w kilkudniowy maraton picia alkoholu. Jeżeli jest kobieta średnia facet się tym nie przejmuje. Jeżeli kobieta jest beznadziejna facet się cieszy że zrobił dobry uczynek usmiech.gif Zgadzam się z tą opinią.

Gość gość
Nie działa

Gość gość
Również uważam że nie działa

Gość gość
Drogie Panie, jeśli facetowi zależy na kobiecie, to owszem zrobi wszystko, by zdobyć jej serce i być przy niej. Pod warunkiem, że obydwoje są wolni i nic, ani nikt nie jest w stanie ich ograniczać. Oczywiście mam na myśli ludzi wartościowych, mających swoją dumę, honor, oraz godność. Tylko w takiej sytuacji jest szansa na szczerą, czystą, wzajemną miłość. W przypadku, gdy wartościowemu mężczyźnie zależy na kobiecie (będącej w związku z innym) jego pierwszym krokiem będzie zaprzestanie, lub całkowite zrezygnowanie ze starań o nią. Moralność wartościowej osoby nie pozwoli mu kontynuować takiej znajomości, jak to mawiają "Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe, bo może to kiedyś do Ciebie wrócić - a wrócić, wróci na pewno". W aspekcie moralności, kryję się inny równie ważny atrybut, o jakim nie sposób nie wspomnieć. Jest nim "wracająca karma". W takiej relacji ciężko szukać miłości i szczęścia. Za to na sto procent znajdziesz w niej chorą zazdrość, nieufność i nerwy. W dzisiejszych czasach i tak większość kobiet patrzy na bogactwo materialne, niż duchowe. Granie z uczuciami jest niebezpieczne. Różne te gierki typu olewanie, gonienie króliczka to tylko utrudnianie sobie drogi do prawdziwego szczęścia. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Bezsens.

Gość gość
21 50 a co jezeli ta kobieta nie jest szczesliwa z obecnym partnerem i np Ty jej wpadles w oko ? ja uwazam ze trzeba martwic sie o siebie a nie innych. koniec kropka.

Gość gość
kobieta rzadzi a facet dziala.

Gość gość
Nie do końca zgodze się z tym, co napisała osoba wyżej, oczywiście nie można nikomu z butami wchodzić w życie, pchać się na chama tylko po to aby zbudowac swoje szczęście na cudzym nieszczęściu, natomiast jesli mamy sytuację że obie strony są w jakiś sposób zainteresowane (facet na pewno, kobieta na niego zwraca uwagę) to uważam ze powinien zadziałać. Nie wyskakiwać od razu z propozycją randki ale subtelnie spróbować . Jeśli kobieta kochałaby obecnego partnera, nie zwróciłaby na tego drugiego uwagi, nie wspomnę już o odejściu. Jak zainteresowała się nim to znaczy że coś jest nie halo, będzie chciałą togo zostawi bez zbytniej zachęty.,,, ale prędzej czy później zostawi, .

Gość gość
Kobieta kocha chlopaka/męza - niezainteresowana drugim , choćby nie wiem co zrobił ona jest wpatrzona w swojego. kobieta nie kocha chłopaka/meza - wystarczy ze tamten wyrazi zainteresowanie, a o dalszym swoim losie ona zadecyduje sama. Może się okazac że ten drugi jest miłością jej życia.

Gość gość
jak kocha to nie zdradza

Gość gość
P********ie. Nie kocha. Jak kocha to nie zwróci uwagi na innego/inną.