Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osądzająca żaba

Żaby nowy telefon

Polecane posty

Moi drodzy, niestety utopiłam swojego towarzysza niedoli. Mój telefon zmarł dziś nad ranem (*) A że swoje lata już miał, to postanowiłam zmienić go na lepszy model ;) Żaba czeka więc na propozycje (bo jako żaba nie ma zbyt wielkiego pojęcia o telefonach). Będzie osądzać Wasze propozycje.

Gość gość
Ty to ta zaba od sedesa ?

Gość gość
wstaw do avatara ładniejszą żabe, bo ta wyglada jak kupa na chodniku :D PS: ile chcesz wydac na telefon ?

Nie, to nie ja żaba od sedesa. A jest tu więcej żab?! Przepraszam, ale każdy jest piękny inaczej, zraniłaś mnie strasznie mówiąc że wyglądam jak kupa :( No tak rozsądnie. 1000 zł to górna granica. Której wolałabym nie przekroczyć

Gość gość
Zobacz sobie na okeygsm lumię. One normalnie w sklepach są troszkę droższe, ale tam akurat 920 kupowałam i kosztuowała trochę ponad 700 zł, pewnie teraz jeszcze mniej bedzie

Gość gość
ja mam LG E-460 do tego karta pamięci i można szaleć :] Upadł mi już miliard razy, a kilka dni temu mąż mi nim oko potjepał.. Trwały jak nokia 3310:]

Gość gość
Lg g2 najlepszy okolo 1000 Samsung galaxy note 3 najlepszy ogolnie

Gość gość
Lumia 920 to szmelc nie polecam, bateria jednego dnia nie wytrzymuje, to największa wada tego telefonu a windows phone też nie jest zbyt dobry Powiedz coś więcej jakie wymagania masz, czy np zalezy ci na dobrym aparacie na gpsie i innych bajerach itp No i weź pod uwagę że większość tych smartfonów to są duże cegły które do kieszeni ciężko wsadzić. Ja jak kupowałem to rozglądałem sie za czymś mniejszym gabarytowo i najlepsze opcje to samsung galaxy s4mini (teraz jest promocja w media expert bodajże 700zł z kawałkiem) albo troche droższy Sony Xperia Z1 compact ale też i lepszy, bo ma lepszą baterie, lepszy aparat fotograficzny (21Mpx naprawde super fotki robi i filmy w Full HD kręci, samsung ma 8Mpx) no i ogólnie ma lepszy procesor i więcej pamięci RAM Xperie kupisz za 1000zł

Gość gość
Biorac pod uwage cene do jakosci, bo jasne sa lepsze ale nie oplaca sie wg mnie duzo doplacac np do odrobine lepszego wyswietlacza czy wiecej ramu

Gość gość
w okolicach 1000 zł to najlepiej szukac Sony Z1 compact jesli chcesz mały wyświetlacz albo wspomniany LG g2 jesli chcesz wiekszy wyswietlacz nie ma sensu kupowac najtańszych smartfonow bo to kompletny szajs

Gość karinkax
Do tysiaczka polecam LG G2, myPhone Infinity 3G i Sony Xperię Z1 :)

Gość karinkax
Z1 to kolejeny model z serii Z. Do 1000 zł jeszcze LG G2, Motorola Moto G3gen. i myPhone Infinity 3G.

Gość gość
uuu szkoda :( ale teraz bedziesz miała nowy :) poszukaj sobie na http://www.taniekomy.pl bo tam masz nowe smartfony tańsze niż w sklepie czy na allegro ;) warto tam kupić