Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąza z dawcą nasienia

Polecane posty

Gość gość

jestem w związku od 6 lat i jak każdy chciałam mieć dzidziusia ale jak się okazało mój mąż jest bezpłodny.Zrobił odpowiednie badania i zaczął się leczyć ale efektów nie było i raczej nigdy nie będzie mógł mieć dzieci.Koleżanka namówiła mnie na skorzystanie z dawców nasienia nawet nam poleciła dawce z którego powinniśmy skorzystać i po dłuższych namowach z mężem zdecydowaliśmy się i wreszcie mamy dzidziusia .. Moim zdaniem jest to lepsze wyjście niż wydawanie pieniędzy na bez skuteczne leczenie i marnowanie czasu

Gość gość
a jak zostałaś zapłodniona przez inseminacje czy metodą naturalną

Gość gość
metodą naturalną

Gość gość
Dawca pomogę bezinteresownie zajść w ciążę, spełnię twoje marzenia; dawid713@o2.pl

Gość gość
A mąż nie byl zazdrosny? Dla mnie to jakas chora sytuacja. Jeszcze przez inseminacje moglabym zrozumiec, ale "naturalnie"..? Fuj!

Gość gość
Mąż chyba był zazdrosny, ale również był bardzo podniecony. Był obecny podczas zapładniania mnie przez dawcę. Dawca spuścił się w moją pochwę, ubrał się i wyszedł. Mężowi penis stał cały czas, zrobiłam mu loda, żeby go rozładować, a nie chciałam, żeby moczył swojego penisa w s*****e tamtego. Powtarzaliśmy to jeszcze przez następne trzy dni dla pewności. I udało się, mamy dzidziusia.

Gość gość
Jak tak to ok, chociaz ja bym sie bala jakichs chorob wenerycznych.

Gość gość
chore to:O i denny temat jak na provo

Gość gość
Przyjemne i pozyteczne.Szparka spróbowała innego pracia

Gość gość
i co z tego że zrobiła to z dawcą miała rację miała jezdzic po klinikach jak moja znajoma .Po za tym że zmarnowała dużo kasy i czasu to dalej niema dziecka ja podziwiam panią za odwagę ale jest takie przysłowie świat należy do odważnych.. brawo

Gość gość
jakaś osoba pisze że szparka spróbowała nowego prącia .... a jaka kobieta w dzisiejszych czasach przed małżeństwem nie spróbowała nie jednego ino raczej kilka różnych

Gość gość
same dziewice idą do ślubu heee

Gość gość
najważniejsze jest że mają dzidziusia i są szczęśliwi nie musieli starać sie o adopcję.Też mam znajomą która tak samo zrobiła i ma fajnego synka lepsza jest ta metoda niż te niektóre medyczne które nie są u nas do końca sprawdzone a często proponowane. Tak dawcę można sobie wybrać zdrowego i inteligentnego i przekaże swoje geny dzidziusiowi i wtedy mamy pewność od kogo pochodzą geny i czego możemy się spodziewać.Natomiast jak zostaniemy zapłodnione w klinice to jest trochę takie na chybił trafił nigdy nie wiesz na jakie geny trafisz .

Gość gość
dawca też dba o zdrowie i też ponosi ryzyko dla tego obydwie strony muszą zrobić badania ale to normalne.Ja też zostałam w taki sposób zapłodniona przez jednego pana mogę zainteresowanym polecić ma aktualne badania ,dobrą grupę krwi jest inteligentny ,dba o higienę i pomógł już nie jednej pani jak by jakaś pani była zainteresowana to proszę do mnie napisać a ja podam kontakt do tego dawcy mój e-mil;nati244@o2.pl

Gość gość
To jest dobra rada.Która w dzisiejszych czasach kobieta zna tylko jedno pracie.

Gość gość
Kobiety obecnie korzystają z róznych prąci i tylko wybór należy do niej.

Gość gość
Jakbym był bezpłodny to już bym wolał pozwolić żonie odejść. Nie wychowałbym dzieci, które nie są zbudowane z moich genów

Gość gość
też mam podobne zdanie która dzisiaj jest dziewicą do ślubu większość przed ma kilku partnerów

Gość oceniam provo
1/10. :o