Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek ze sporo starszym mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

Czy zgadzacie sie z tym, ze gdy kobieta wiaze sie z mezczyzna starszym o 15-20 czy nawet wiecej lat to musi byc swiadoma tego, ze nie do czeka sie starosci u jego boku, lecz on duzo wczesniej niz ona zacznie powaznie chorowac, a potem umrze pozostawiajac ja w zalobie. Badz tez po prostu musi sie liczyc z tym, ze w razie 'w' bedzie sie musiala nim opiekowac ...?

Gość gość
Wiesz, mój mąż jest 7 lat starszy. To może nie jest jakaś ogromna różnica, teraz już jej nie odczuwam, ale np. 10 lat temu (kiedy miałam 18 a on 25 i się poznaliśmy) to bardziej bolało mnie to, że ludzie krzywo na to patrzyli. Co do kwestii zdrowotnych, to akurat jestem spokojna, to sportowiec, może trochę amator ;) ale jednak biega codziennie i nic mu nie jest, wyniki ma super i sądzę, że czeka nas długie wspólne życie :)

Gość gość
No wiesz, jak on jest sporo starszy, to trzeba stale patrzeć na jego pomarszczoną szyję, jakieś golfy powinien nosić czy co? A w sypialni gasić światło aby nie widzieć tej znacznie starszej skóry i tego co widać, trudne to dla znacznie młodszej.