Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hamstwo kopaczowej

Polecane posty

Gość gość

Kopacz zarządała podziękowań od rodziny Wassermann pani Kopacz nie zapomniała o swoim wizerunku i zwróciła się do rodziny Wasserman o podziękowanie, które mieli zamieścić w internecie. "Dobrze, gdybyście umieścili dla mnie w internecie jakieś podziękowanie" http://forum.interia.pl/kopacz-zarzadala-podziekowan-od-rodziny-wassermann-tematy,dId,2678365

Gość gość
może i to wyszło nieładnie ale,ty sobie kup sł.ortograficzny bo robisz błędy okropne,jak pierwszak

Gość gość
Nie mogę patrzeć na tę rozedrganą i podrygującą Kopaczową,ona taka baba z bazarku, ciekawe że znajdą się tacy co na nią zagłosują. Jest dużo ludzi niekumatych, idą i głosują na jedynkę na liście czyli na Kopaczową, dlatego PO tak walczy o te jedynki na swoich listach. Ja nie zagłosuję na Platformę PO, nigdy w życiu, zagłosuję na opozycję bo to jedyny sposób aby PO odsunąć od bandyckich rządów.

Gość gość
A Platforma dalej próbuje straszyć Kaczyńskim, PiSem i kościołem, straszą pomnikami, czepiają się do nowego wybranego prezydenta , czepiają się w śmieszny sposób, straszą i straszą. A tymczasem już nikt nie boi się ani Kaczyńskiego ani opozycji, ludzie już oprzytomnieli i widzą jak są manipulowani przez bandycką Platformę, i chcą zmiany.