Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćznikim

Nieudacznice na psychotropach to najgorszy typ kobiety

Polecane posty

Gość gośćznikim

Zazwyczaj po 30 niespełniona zawodowo z powodu braku pracowitości i błędnych decyzji podjętych w młodości ale zwala porażki na zaburzenia psychiczne boledrine czy jakoś tak, tam nerwica,a prawda jest taka ze nic im nie jest, dla nich zaburzenie to sposób na usprawiedliwienie porażek życiowych albo zwrócenie na siebie uwagi.Cały czas skupia się na sobie i chce być w centrum zainteresowania użala się nad sobą, robi problemy z byle czego,no i straszna zawiść wobec tych którym wyszło ich ulubione słowo to niesprawiedliwe, albo im to za łatwo przychodzi i.t.p. Częściowo ich nie winie o to to kultura w której żyjemy nakłada na kobiety sporo presje,wytwarza postawę narcystyczną a prawda jest taka ze najlepszym sposobem realizacji w życiu jest macierzyństwo no ale wiadomo to taka patriarchalna paplanina.

Gość gość
Mialam taka kolezanke, probowalam ja wyciagac na kawe drinki ale nic nie pomoglo byla pp 40-tce i jak zaczela sie czepiac do mnie to urwalam znajomosc, one musza sie leczyc chociaz ta moja znajoma btla na dwóch terapiach i nic nie pomoglo

Gość gość
Mam nadzieję że nie masz na myśli osób, które są naprawdę chore i leczą się u psychiatry i biorą leki? Bo choroby psychiczne istnieją naprawdę i nie ma z tym żartów...a Twój post jest obraźliwy w stosunku do takich osób, które naprawdę cierpią na zaburzenia nerwicowe albo poważniejsze choroby, i próbują się z tego wyciągnąć.

Gość gośćznikim
gość dziś Są ludzi którzy mają poważne choroby psychiczne, którym współczuje i mam nadzieje ze z tego wyjdą.Ale dla bardzo dużej ilości osób zaburzenie psychiczne to sposób na życie, wynika to z ich narcyzmu i skupiania się na sobie ,tak jest i nie jesteś w stanie temu zaprzeczyć.

Gość gość
znam matki które mają również zaburzenia osobowości, jak to się ma do Twoich tez?

Gość gość
Głupis autorze jak cep, co widać po stereotypizacji a to jest typowe dla osób z niskim poczuciem swojej wartości i kompleksami

Gość gośćznikim
"..stereotypizacji.." raczej doświadczeniu