Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego matki i babcie nie kaza synom i wnukom robic zadnych prac domowych

Polecane posty

Gość gość

Naukowcy twierdza ze partnerski podzial obowiazkow to mit jest moze w paru promilach zwiazkow a reszta to jest tak-codzienne obowiazki domowe jak sprzatanie pranie gotowanie robia niemal wylacznie kobiety a faceci zadnych domowych prac-no moze pare razy w roku cos naprawia odstawia samochod do myjni i tyle a tzw.babskie obowiazki codzienne to unikaja jak zarazy-bo tak zostali wychowani-matki i babcie ich rozpieszczaly uwazaly za cud a jesli byly tez córki , wnuczki to zmuszano je do uslugiwania braciszkom i tak to sie przenosi z pokolenia na pokolenie

Gość gość
jest mentalne sredniowiecze

Gość gość
chlopak nie musi w domu nic robic bo prace domowe robi mamunia babunia siostra a po slubie -zona

Gość gość
Hahhaaa to nie u mnie w domu, to by nie przeszło. Rodzice po równo rozkładali obowiązki mi i dwóm braciom. Teraz sama mam rodzinę i bliźnięta, dziewczynkę i chłopca i nie ma zmiłuj, obowiązki po równo. Nie umiałabym poniżać własnej córki, robiąc z niej służącą.

Gość gość
ale generalnie mamunie i babunie nie kaza robic chlopakom zadnych prac domowych

Gość gość
mie matula kazała zrobić sprzątanie jak ja ją piertolnąłem z dyńki to o mało nie zdechła. i już nigdy mie d**y nie zawraca

Gość gość
synowie maja dolce vita a ich siostry harówkę ze hej

Gość gość
ja nigdy nie miałam żadnych obowiązków u mnie w domu to mama wszystko robi sprząta bo tata brudas gotuje bo jak by ojciec to robił to byśmy się zatruły wiem bo jak mama jest w pracy to ojciec nieraz coś tam pichci i śmierdzi to jak karma dla psa ja się w tedy żywię tym co mi ojciec ze sklepu przywlecze zakupy robi tylko ojciec i wyrzuca śmieci niby nie dużo lale coś bo ja nic nie robię

Gość gość
Bo trwa ciemnota wśród polek. To samo są zgorszenie córeczki gdy mąż chce być przy badaniu u ginekologa i porodzie tylko taki ciemno gród panuje w wacofanej Polsce .Ja mam zawsze męża przy każdym badaniu na fotelu u ginekologa wspierał porody.Zblizamy się do siebie w ten sposób jak można być tak tepa by wstydzić się męża a obcego całkiem faceta ginekologa nie bo to Bóg dla dewot starych.Po to mamy prawo by być razem nawet w szpitalu przy badaniui zabiegu z ppartnerem.

Gość gość
ale generalnie jesli sa dzieci obu płci to synowie sa paniczami i zadnych prac domowych nie musza robic a córki sa wyzyskiwane i zmuszane do uslugiwania braciom

Gość gość
Bo matki zrobią dla swoich dzieci wszystko ! Rozumiesz wszystko !!! Nie raz tak tutaj pisały.

Gość gość
generalnie to synowie i wnukowie sa uwielbiani a ich siostry sa zmuszane do uslugiwania im