Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasza siostra czy brat jest waszym przyjacielem

Polecane posty

Gość gość

mam siostre pare lat mlodsza ale tylko czeka na moje potkniecie, boze kiedys wydawalo mi sie e jak dorosniemy to bedziemy mogly na siebie liczyc a jest zupelnie odwrotnie, robi afery przeciwko mnie...masakra przestalam z nia rozmawiac...a szkoda bo to jednak rodzina

Gość asiutka  1999
I tak i nie. Jest 12 lat starsza i bierze też udział w moim wychowaniu.

Gość gość
mam dwóch braci młodszych,jeden z nich był moim przyjacielem ,tzn tak mi się wydawało,teraz żaden nie dzwoni ,nie pisze ,smutne to. zostawili mnie w chorobie.

Gość gość
to starsza powinna nauczyc mlodsza a nie na odwrot

Gość gość
moj brat potrafi rok sie nie odezwac tzn zadzwonic I zapytac co slychac, kiedys ja zawsze dzownilam ale jak zobaczylam ze ma mnie w d***e przestalam dzwonic, skoro ktos niechce kontaktu to nie, trudno, w koncu na kogo mozna liczyc na obcych ludzi? od tego jest rodzina...

Gość gość
Z siostra jesteśmy jak przyjaciółki. Z jednym bratem tez mam dobry kontakt ale teraz mieszkać w UK i dzwoni raz na tydzień lub dwa, natomiast drugi brat nie dzwonił z pół roku a w domu go nie było 2 lata. Podejrzewam że ćpa w Holandii.

ja ze swoimi gadam ale bez zadnych zażyłości za to moja sis i mój brat nie mogą bez sb zyć, dzwonia do sb itp... dziwi mnie to ale moja sis stara panna to szuka chociaż adoracji w młodszym braciszku.

Mój brat nie jest moim przyjacielem. On nie jest zbyt otwarty ani serdeczny - to raz, dwa - dzieli nas różnica pokoleniowa, trzy - uważam, że jest dość infantylny. Ale nie kłócimy się, nie wadzimy, nie ma między nami zadrażnień.