Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aninowaMama

Lot samolotem wizzair

Polecane posty

Gość aninowaMama

Planuje lecieć do Wielkiej Brytanii z synkiem dwuletnim. (Będzie miał skończone 2 lata) czy orientujecie się czy wózek można zabrać jako bezpłatny bagaż podręczny dziecka czy muszę odprawić go jak normalny duży bagaż?

Gość gość
ktoś coś

Gość gość
strona wizzaira i googla p.s: wiesz po czym poznać idiotkę? po tym: ktoś, coś... i zadawaniu debilnych pytań

Gość gość
odpowiedź znaleziona na stronie wizzair w 30 sek. nie rozumiem tego rodzaju lenistwa

Gość gość
napisane jest że tak tylko jeśli przewiduje to plan podróży... więc różnie może być dlatego pytam czy któraś leciała. Jeśli nie masz nic w temacie do powiedzenia to nie wchodź. Regulamin regulaminem a ja pytam jak to w praktyce

Gość gość
akurat odpowiedź na twoje pytanie jest zawarta w regulaminie, to nie jest Polska, żeby teoria mijała sie z praktyką - jeśli masz regulamin i możesz się nim podeprzeć to czemu miałby byc jakis problem?

Gość gość
Kurcze przecież pisze, że znalazłam informację na stronie wizzair. Chciałam tylko dopytać, bo napisane jest, że jeśli plan podróży nie przewiduje dziecka to wtedy trzeba odprawić wózek normalnie... przecież normalne, że najpierw tam zajrzałam...

Gość gość
a co, lecisz bez dziecka? bo nie wynika to z pierwszego postu...

Gość gość
bagaż podręczny to bagaz podreczny a wozek to wozek tylko trzeba isc do odprawy zeby go oblepili bo w koncu musza wiedzieć gdzie ma leciec... w wizzair bagaze podreczne sa dwa malutki za free i ten większy za ktory sie płaci. Wózek leci za free

Gość gość
a dokad lecisz?

Gość gość
czesto latam ryanair i jezeli chce to moge oddac wozek do luku bagazowego a jezeli nie chce to moge oddac dopiero pod kolami samolotu oczywiscie wczesniej trzeba wozek odprawic. W ryanairze jest fajnie bo w cenie biletu oprocz wozka moge miec dodatkowo albo fotelik samochodowy albo lozeczko turystyczne. teraz jak lecialam to nie wzielam wozka tylko lozeczko i fotelik, bo syn ma juz ponad 3 lata i wozek nie byl nam potrzebny

Gość gość
Dzięki za normalne odpowiedzi.