Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Zgadnijcie ile w Polsce istnieje zespołów metalowych?

Polecane posty

Gość gość
17?

http://www.metal-archives.com/lists/PL Metal archives wymienia 2972 zespoły istniejące kiedykolwiek w Polsce, które wydały co najmniej demo, z których około połowy wciąż jest aktywnych :) czyli około 1400-1500 zespołów :D Dla porównania w Niemczech od poczatku istnienia metalu było ich 9522, ze czego tez około połowy, czyli około 4500 jest aktywnych :) Duże zdziwienie? Naprawde myślałas że tylko 17? :D

Gość gość
Tak serio to myslalam ze okolo 100;) lekko jestem w szoku

O większości wie tylko grono najbliższych znajomych zespołu. Jakie to smutne.

No ja tez byłam troche zszokowana, ale nalezy pamietać że wiekszośc to podziemie, takich regularnie koncertujących, mających więcej fanów niż garstke podziemnych maniaków jest chyba nawet mniej niż 100 :D

Gość gość
Coraz mniej.Metal juz dawno nie modny.Zadna stacja radiowa juz go nie gra.Nie ma go w TV.Po prostu mało kto to słucha

"Coraz mniej.Metal juz dawno nie modny.Zadna stacja radiowa juz go nie gra.Nie ma go w TV.Po prostu mało kto to słucha " Widze, że katarynka nadal myśli, że powtarzając w każdym moim temacie dokładnie to samo jest zabawna, albo mnie sprowokuje :P Przeciez już ci /pisałam, że tylko mnie nudzisz, jak chcesz prowokowac, to nie używaj dokładnie tych samych zdań w kazdym moim temacie, metoda kopiuj-wklej, tylko wysil się bardziej :P Zresztą 30 razy ci mówiłam, że metal gra m.in Antyradio, podawałam przykłady wysokiej frekwencji na koncertach i festiwalach metalowych a ty nadal kopiuj-wklej i to samo, zmieniaj przynajmniej argumenty, gdy zostaną obalone.

Gość gość
Kto slucha antyradio ? :-) A dziwaki którzy jeszcze słuchają metalu wiadomo zjadą się z calej Polski by posłuchać swej nie modnej "muzyki" I masz wrażenie że tylu ludzi to slucha :-):-)