Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internetowy problem

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Sprawa ma się tak. Poznałam kogoś przez internet, faceta. Ale to nie był portal randkowy tylko forum fanów pewnego zespołu. Dzieli nas jakieś 200 km. i różnica wieku (ja-22, on prawie 35). On zagadał do mnie pierwszy i jakoś tak od słowa do słowa rozpoczęła się nasza długa konwersacja na wszelkie tematy.On nie ma dzieci, żony. Jakoś tak mu się życie ułożyło. Przenieśliśmy tę "znajomość" na drogę "fejsbukową". Teraz on chce przyjechać do mnie, żeby tak po prostu spotkać się na kawę. Jest nieziemsko przystojny, w moim typie, inteligentny. Podczas tych rozmów kilkakrotnie mnie komplementował - "strasznie interesująca z Ciebie dziewczyna" itp. A ja mam wrażenie, że się troszkę zagalopowałam z tą znajomością. Mamy wspólne tematy (wiadomo) ale ten wiek i co jeżeli ja po spotkaniu poczuję do niego coś więcej (a może już poczułam??) a on będzie mnie traktował jak normalną znajomą? Boję się rozczarowania, zranienia, odrzucenia, odległości bo kiedyś już przez to przeszłam. Boję się, że jest też na innym etapie życiowym niż ja (on po studiach dosyć dawno, ja ciągle w trakcie).. Z innymi ludźmi z fanclubu widziałam się "na żywo" ale to byli ludzie mieszkający w moim mieście. Co sądzicie o całej tej sytuacji? Proszę o jakieś dojrzałe rady.

Gość gość
w tym wieku samotny? hm lepiej bądź ostrożna

Gość gość
Miał kiedyś wieloletnią narzeczoną ale się rozstali, powodu nie znam

Gość gość
to lepiej szybko podpytaj

Gość gość
Ktoś pomoże?