Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaraMalutka

Jaki wzrost dla kobiety?

Polecane posty

Gość StaraMalutka

Jaki jest waszym zdaniem idealny wzrost dla kobiety??? Sama mam 174cm i czuję się niska, oczywiście porównując się do ogółu jestem dość wysoka ale moim zdaniem najlepsze proporcje mają dziewczyny 177-180 ...

Gość gość
ja mam 170. uważam że 180 to już lekka przesada, chyba że gra sie w kosza lub siatke. max 175 wg mnie dopuszczalne.

Gość gość
uważam że idealny to 170cm, no sama jestem skrzatem bo mam 159cm, ale nic już na to nie poradzę, nie mam na to wpływu...

Gość StaraMalutka
A podobno faceci wolą niskie...takie pomiędzy 160-165cm. Wybaczcie mi kobietki ale wyższe dziewczyny w 90 procentach mają lepsze proporcje ciała, tak po prostu jest....

Gość gość
Ja sama mam 176 cm i wydaje mi się, że wystarczy. Wyższe babki wyglądają jak babochłopy, takie 180 cm to za duzo, pomijam fakt że z moim 176 cm jestem wyższa niż połowa facetów :O to nie jest przyjemne. A czasem idę gdzieś z moimi koleżankami takimi 156, 160 i czuję się okropnie, wstydzę się. Ostatnio na egzamin ubrałam szpileczki niewysokie, miałam z 180 cm i po prostu tak górowałam nad tłumem, że się okropnie wstydziłam. Moi koledzy mają 170cm, 168 cm, 180 cm więc jestem wyższa od nich. Mój facet ma 195 cm na szczęście. Ale generalnie wydaje mi się, że małe kobietki sa słodsze. Jemu się podoba, że ja mam taki wzrost bo i tak jestem od niego sporo mniejsza, a on nie chce byc z jakąś strasznie małą, mamy wzrost względem siebie w sam raz. Ale jak idę ulicą i widzę kobietki mniejsze ode mnie to uważam, że są bez porównania słodsze. Takie wysokie babki są może seksowne ale nie słodkie. A dziś widziałam taką 185 cm, naprawdę długa jak żyrafa, okropna była, współczułam jej bo nie wyglądało to ładnie. Niestety w PL ludzie sa niscy i pasuje być tez niskim :-) żeby nie miec kompleksów

Gość gość
no jestem niska mam 158cm ale jestem dosc proporcjonalna, w biuscie mam 84cm (pod biustem 64) w talii 62cm w biodrach 89cm nogi sa proporcjonalne do reszty ciala i nie uwazam ze mam zla budowe, ale cieszylabym sie gdybym miala 7cm wiecej :)

Mam 1.74 i uważam się o wiele za wysoka. Chciałabym być niższa o 10 cm :)

Gość gość
Widziałam wiele niskich dziewczyn o genialnych wrecz idealnych proporcjach, ale podobno naukowcy obliczyli, ze najepsze proporcje mają kobiety 175cm, dlatego wszystkie miss mają niemal dokładnie tyle...