Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy nie jestem w ciąży a facet z ktorym sie spotykam

Polecane posty

Gość gość

nie myśli o mnie zbyt poważnie :O Teraz okresu nie dostałam i się boję, chciałabym zrobić test ,ale chyba umre ze strachu, jutro zrobię Jak sie okaże ze jestem w ciazy to bedzie masakra, on mnie pewnie zostawi z tym dziekiem tak cos czuje...No nic musialam sie wygadac bo mi to nie daje spokoju. Jutro pewnie wszystko sie okaże, boje sie.... Wiem, ze on nie chcialby tego dziecka...Bo on mnie nie kocha chyba :(

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
I dlatego nie ogarniam ludzi, którzy uprawiają seks bez miłości, a raczej się ru*ch*ają. Gdybyś miała do siebie szacunek i robiła to z kimś kogo kochasz, a on Ciebie nie miałabyś tego problemu. Ale co tu gdybać, już jest po fakcie. Oby nie było tej ciąży i żebyś potraktowała to jako nauczkę. Zacznij się zabezpieczać, albo robić to z kimś kogo jesteś pewna. Jeśli będzie ciąża to życzę Ci, żebyś nabrała rozumu do głowy i poniosła odpowiedzialność. Wiem z własnego doświadczenia, bo jestem 18-letnią mamą 2 miesięcznego dziecka. Pamiętaj, że facet zawsze ma szansę uciec od odpowiedzialności i tylko płacić więc on ma w du*pie antykoncepcję, ale ty możesz zostać z tym sama. Mam kilka koleżanek, które też były takie głupie, niestety. Ja się cieszę, bo mam przy sobie kochającego chłopaka i wspaniałego ojca :) Mam nadzieję, że się ułoży. Pozdrawiam.

Gość gość
00:52- ale ja z nim tego nie robilam bez milosci, wrecz przeciwnie Tylko on mnie uswiadomil ze nie chce sie w to angazowac z pewnych wzgledow. Ja mam wiecej lat niz Ty, ale nie jestem gotowa na dziecko,a jeszcze do tego jemu napewno ta ciaza by sie nie spodobala

Gość gość
Aborcja. I bez zadnych sentymentow, to jest prawdziwe zycie, a urodzenie dziecka to nie jest jakos to bedzie. Lepiej nie unieszczesliwiac i siebie i nowego zycia

Gość gość
I oczywiscir jak zawsze oskarzanie kobiety. Nie mialas do siebie szacunku to masz za swoje. Nie wypowiadajcie sie w ten sposob, bo staly partner i maz tez potrafi odwalic jeszcze gorsze akcje. W imie czego kobiety maja rezygnowac z seksu? Maksymalna antykoncepcja, w wyjatkowym przypadku tabletka po, wczesnoporonna, a jako wyjscie ostateczne aborcja. Jak tak probujecie w dobrej wierze doradzac, to powiedzcie facetom, zeby seksu nie uprawiali :) no tak - to kobieta musi sie martwic bo ona zachodzi! Dalej wychowujmy nieodpowiedzialnych facetow, ktorzy czuja ze moga sobie pozwolic na takie zachowania, a 100 % odpowiedzialnosci niech spoczywa na tej kobiecie

Gość gość
zastanawiam się dlaczego jak jest ciąża, dziecko w drodze, to cala odpowiedzialność ma brać kobieta? a mężczyzna wogole, albo prawie wogole, jest to niesprawiedliwe, przecież te dzieci nie są z powietrza, to mężczyzna robi dzieci, jak nie kocha kobiety to po co na nią wchodzi, ta kobieta go kocha, bo jaka kobieta oddaje się bez miłości ?chyba prostytutka. Z tego wynika ze facetom się nieufa.